» » » Як закачати ігри на планшет?

Як закачати ігри на планшет?

Як закачати ігри на планшет?
Як закачати ігри на планшет?

Більшість сучасних гаджетів вже мають встановлені ігри, але що робити, якщо ви хочете встановити певну гру? З нашої статті ви дізнаєтеся, як закачати ігри на планшет з Google play, Play market і від інших постачальників додатків або безпосередньо з ПК або ноутбука.

Як закачати ігри на планшет Андроїд

Завантажити ігри на планшет з операційною системою Андроїд дуже легко. Google play - найбільш підходящий спосіб, і за наступним посиланням ви потрапите на головну сторінку: play.google.com. На даному порталі ви можете завантажувати не тільки гри, але і інші корисні додатки для планшета. Одним з головних переваг цієї системи є те, що там представлені абсолютно безпечні в плані зараження вірусами програми, які підійдуть для вашого планшета, а також там можна і встановити оновлення до нової версії. Ігри на даному ресурсі як платні, так і безкоштовні, а для їх завантаження та установки доведеться виконати наступні дії:

  • гриУвійдіть у систему Gmail.
  • Підключіть WiFi.
  • На робочому столі знайдіть «Play market» і відкрийте його.
  • При першому запуску цього додатка доведеться ввести дані до поштової скриньки. Якщо ви з якоїсь причини його ще не створили, просто натисніть «Додати обліковий запис».


Після всіх цих дій ви зможете переглядати програми та ігри в «Play market». Вибравши вподобану гру, досить буде лише натиснути кнопку салатового кольору «Встановити». Завантажений файл буде мати дозвіл .apk, і даний файл можна відкрити через програму файлового менеджера, яка є на кожному планшеті. Файловий менеджер завершить установку гри, а після на робочому столі з`явиться ікона з грою.

Ну ось і все, тепер ви можете грати і насолоджуватися новою грою. Платні ігри викачуються точно так же, вам лише доведеться оплачувати гри за допомогою банківської карти або інших електронних платіжних систем.



Радимо почитати і іншу нашу статтю про відповідні іграх. Вона називається Які ігри йдуть на планшет.

Завантажуємо додатки з ПК або ноутбука

Для цього необхідний USB кабель, за допомогою якого ви зможете поєднати планшет і комп`ютер. Тепер знайдіть в інтернеті бажану гру і спочатку скачайте її на ПК або ноутбук. Пам`ятайте, що додатки для Андроїд мають розширення .apk- завантажуйте ігри тільки на перевірених ресурсах, наприклад на 4pda.ru, а також не забувайте перевіряти викачані програми на віруси. Якщо всі ці дії виконані, то слід перейти до наступних кроків:гри

  • В налаштуваннях планшета знайдіть пункт «Безпека» і встановіть галку на «Невідомі джерела».
  • За допомогою кабелю USB з`єднайте планшет і ПК.
  • Скопіюйте завантажену гру в будь-яку папку телефону, найкраще для цих цілей створити певну папку.
  • Від`єднайте кабель USB.
  • За допомогою файлового менеджера встановіть завантажену гру, і як тільки менеджер завершить установку, на робочому столі з`явиться ярлик гри.

Ось і все, тепер ви знаєте, як качати і ставити ігрові програми на планшетний комп`ютер. Якщо вам сподобався цей керівництво, ви також можете ознайомитися з ще однією нашою статтею: Як встановити гру на планшет.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!