» » » Як відключити оновлення на андроїд?

Як відключити оновлення на андроїд?

Як відключити оновлення на Андроїд?

Автоматичні оновлення додатків на смартфонах або планшетах з операційною системою Android подобаються не всім користувачам. Викачане додаток, оновлюючись самостійно, "з`їдає" чимало грошей в разі, якщо мобільний Інтернет у людини не є безлімітним. Крім того, не кожне нововведення в улюбленому додатку припаде до смаку користувачеві. Подивимося, як відключити Андроїд-поновлення, які включаються автоматично.

Відключення оновлень через Play Market

Користувач смартфона або планшета на Андроїд має можливість налаштувати функцію автооновлення додатків в самій програмі Play Market. Для цього дотримуйтесь простих кроків нашої докладної інструкції.

  1. Зайдіть в Play Market, натиснувши на відповідну іконку на своєму гаджеті.
  2. Тепер натисніть на саму верхню напис "Play Маркет".
  3. Перед вами з`явилося вертикальне меню, де необхідно зайти в "Налаштування".
  4. В налаштуваннях натисніть на опцію "Оновлення додатків".
  5. Відзначте чек-боксом (галочкою) один з трьох варіантів. Варіант "Ніколи" має на увазі під собою, що встановлені додатки ніколи не будуть оновлюватися автоматично, їх поновлення ви будете встановлювати виключно вручну, коли самі побажаєте. Варіант "Завжди" вам не підходить, якщо ви хочете відключити поновлення Андроїд. А проміжний варіант "Тільки через Wi-Fi" стане чудовою альтернативою для тих, кому подобаються автоматичні оновлення програм, але хто не хоче платити зайві гроші за це. В останньому випадку додатки будуть оновлюватися лише тоді, коли ви користуєтеся Інтернетом безкоштовно, а саме через Wi-Fi.

Відключення оновлень на самому гаджеті



Відключити Андроїд-поновлення на планшеті або телефоні можна і без Play Market, тобто навіть якщо зараз немає під рукою Інтернету. Для цього ознайомтеся з наступною інструкцією.

  1. Зайдіть в меню "Налаштування" на своєму девайсі.
  2. Виберіть пункт "Про телефоні" або "Відомості про телефон".
  3. Натисніть на "Оновлення програмного забезпечення".
  4. Навпаки слів "Запитувати перед завантаженням" встановіть чек-бокс.

Фаєрвол на Андроїд

У тому випадку, якщо ви хочете відключити поновлення на Андроїд вибірково, тобто дати дозвіл тільки на частину зі своїх додатків, скористайтеся однією з програм на зразок "Фаервол" для комп`ютера. Тут вибір конкретного додатка залишається за вами. Зайдіть в Play Market і в пошуку додатків наберіть "фаєрвол", встановіть собі одне із запропонованих програм і за допомогою нього забороніть вихід в Інтернет окремих програм на своєму гаджеті.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!