» » » Як синхронізувати "андроїд" (android) з комп'ютером?

Як синхронізувати "андроїд" (android) з комп'ютером?

як синхронізувати

Багато мобільні пристрої на операційній системі «Андроїд» не мають програми синхронізації з ПК, тому у їх власників виникають проблеми зі скачуванням музики, ігор, кінофільмів, з установкою нових додатків і створенням файлів з фотографіями. У зв`язку з цим актуальною проблемою при покупці сучасних смартфонів і планшетів є наступне: як синхронізувати «Андроїд» з комп`ютером? Саме про це ми зараз і поговоримо.

Встановлення програм для скачування файлів

Якщо вам необхідно синхронізувати «Андроїд» з комп`ютером для скачування файлів, то можна скористатися установкою додатки «Яндекс. Диск »на операційну систему вашого мобільного пристрою.

  1. Зайдіть у кладку «Додатки».
  2. Виберіть Play Market.
  3. У який з`явився для пошуку вікні введіть «Яндекс. Диск »(додаток буде знайдено автоматично).
  4. Натисніть кнопку «Встановити Яндекс. Диск ».
  5. Натисніть кнопку «Прийняти», коли відкриється список дозволів для установки програми (після цього воно почне встановлюватися в автоматичному режимі).

Тепер необхідно зареєструватися, зайти в «Яндекс. Диск »і завантажувати всі необхідні вам файли.

Синхронізація контактів і електронної пошти



Якщо вам необхідно синхронізувати контакти на «Андроїд» з комп`ютером, то можна створити обліковий запис на Google Gmail. Дана пошукова система підтримує безліч сервісів, наприклад, Maps, Buzz, YouTube, які налаштовані безпосередньо на «Андроїд», тому встановлювати додаткові додатки і заповнювати ними пам`ять свого мобільного пристрою вам не доведеться.

Програми для синхронізації з ПК

Якщо вам необхідно синхронізувати операційну систему з ПК для багатофункціонального використання, слід встановити Androil Handset Manager, яку можна завантажити безкоштовно на цьому сайті. Також можна скористатися Синхронізаційні службою браузера Opera - Link або Mozilla - Forefox Sync. Використання даних програм для синхронізації «Андроїд» з ПК дозволить вам здійснювати перенесення всіх файлів в безпечному автоматичному режимі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!