Як встановити play market?

Як встановити Play Market?

Коли купуєш новий планшет або смартфон на Андроїд, з нетерпінням хочеться випробувати його можливості і прокачати різноманітними додатками. Для цього ми користуємося програмою Play Market (Google Play). На жаль, не завжди вона відразу встановлена на пристрій. У разі відсутності онлайн-магазину додатків від Google, необхідно його встановити. З його допомогою ви зможете завантажувати програми, програми, ігри як за гроші, так і безкоштовно, купувати музику і книги.

Як встановити Play Market на Андроїд

Насправді, все просто. Потрібно лише два кроки: знайти інсталяційний файл і інсталювати собі на смартфон або планшет.

  1. Шукаємо інсталяційний файл. По-іншому його називають apk файл, так як у всіх додатків на Андроїд розширення має вигляд ".apk". З плином часу програми оновлюються, виходять нові вдосконалені версії ,, тому рекомендуємо вам набрати в пошуковій системі (Google або Яндекс, наприклад): "скачати Play Market". Перед вами з`являться посилання на свіжі версії Play Market. А якщо не хочете шукати, можна завантажити на комп`ютер інсталяційний файл.
  2. У разі завантаження архіву, розпакуйте його будь-якої зручної програмою на своєму комп`ютері.
  3. Тепер підключіть до свого ПК планшет або смартфон за допомогою кабелю. Запишіть на карту пам`яті мобільного пристрою скачаний apk файл Play Market.
  4. Відкрийте на планшеті або смартфоні провідник (завантаження, мої файли), щоб знайти закачаний з комп`ютера apk файл. Натисніть на його значок і почніть установку. Якщо з цим виникли проблеми, зайдіть в налаштування пристрою, потім перейдіть в меню "Безпека" та поставте чек-бокс (галочку) навпроти опції "Невідомі джерела".


Встановити додаток Play Market виявилося не так і важко. Тепер ви можете прокачати своє Андроїд-пристрій через зручну програму Play Market. Інші способи установки Google Play на Android ви зможете знайти в нашій статті Як встановити Андроїд Маркет.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!