» » » Як завантажити на андроїд?

Як завантажити на андроїд?

Як завантажити на андроїд?

Основна перевага операційної системи Андроїд - можливість швидкого завантаження величезної кількості додатків і різних медіа файлів. Існує кілька джерел для завантаження програм - офіційні і неофіційні. У кожного з них є свої плюси і мінуси.

Офіційні джерела для завантаження програм

Існує кілька офіційних джерел для завантаження програм. Один з основних - офіційний сервіс Google Play. На кожному пристрої під управлінням ОС Андроїд стандартно встановлено додаток Play Market. З його допомогою будь-який власник планшета або смартфона під керуванням ОС Андроїд може вільно завантажувати або купувати різні програми, віджети, ігри, теми оформлення, а з недавніх пір музику і книги.

Як влаштований Google Play?

Google Play є своєрідним Інтернет-магазином, який має чітку структуру, різні додатки поділяються на категорії, а кожна категорія має кілька підкатегорій: платні, безкоштовні, нові платні і нові безкоштовні і так далі. Просто виберіть потрібну категорію програм, обравши, з якої підкатегорії ви будете завантажувати додаток (платні або безкоштовні) і вибирайте те, що вам потрібно. Також Play Market має систему пошуку програм.

Як використовувати додаток?

Після короткого опису можливостей програми перейдемо до більш нагального питання - як завантажити на Андроїд різні додатки за допомогою Play Market.

  1. Перш за все необхідно зареєструвати аккаунт в Gmail або ж використовувати свої облікові дані для входу в систему.
  2. Після авторизації вибрати потрібну програму і натиснути на кнопку "Завантажити" або "Купити". Для покупки програми необхідно ввести дані своєї банківської картки у відповідні поля облікового запису Google.

Як скачати музику на Андроїд з допомогою Play Market? За допомогою даного сервісу від Google можна завантажувати не тільки додатки, але і музику. Виберіть відповідний розділ в Play Market і далі просто завантажуйте музику, яка вам подобається. Єдиний недолік Play Market - більшість музичних треків платні.

Це ж стосується і такого поширеного питання, як завантажити книгу на Андроїд. Перейдіть в розділ "Книги" і просто виберіть літературу, яка вам до душі. Тут також представлені як платні, так і безкоштовні літературні твори.

Альтернативні офіційні сервіси

У багатьох виробників планшетних комп`ютерів і смартфонів є і свої власні аналоги Play Market. Одним з таких сервісів є Tegra Zone від NVidia. Цей додаток можна знайти на кожному пристрої, яке обладнане процесорами Tegra. У додатку подано в основному платні ігри, але вони відмінно оптимізовані для роботи з процесорами Tegra.

Неофіційні джерела для завантаження програм і медіа файлів



Play Market пропонує як платні, так і безкоштовні програми, але іноді користувачі не бажають платити за покупку певних програм. Як завантажити ігри на Андроїд, при цьому нічого не заплативши? Відповідь на це питання ви знайдете на різних веб-сайтах, на яких можна завантажити платну версію певної програми абсолютно безкоштовно:

  • 4PDA - популярний сайт, присвячений різним електронним пристроям. в тому числі смартфонів і планшетів на ОС Андроїд. На сайті можна знайти безліч ігор і програм практично для будь-якого пристрою.
  • Mob.ua - сайт, який цілком і повністю присвячений іграм для різних телефонів, в тому числі і для смартфонів Андроїд. На сайті можна знайти не тільки гри, але і безліч різних корисних програм.
  • PDALife - зручний сайт з великою кількістю ігор для Андроїд пристроїв.

Часто на таких же веб-сайтах можна знайти і так звані "зламані" додатки та ігри. Зламані додатки мають необмежений термін роботи або в них розблоковані деякі платні функції. У зламаних іграх користувач найчастіше отримує можливість використовувати необмежену кількість ігрової валюти або інших ігрових ресурсів.

Плюси і мінуси подібних неофіційних джерел

У неофіційних джерел є як свої плюси, так і мінуси. До плюсів можна зарахувати наступне: відсутність плати за додатки, можливість завантажити рідкісне або ексклюзивне ПО, можливість знайти зламані гри, в яких ігровий процес значно спрощений через читов.



Недоліки неофіційних джерел також очевидні:

  • Ніхто не гарантує повної безпеки файлів, які ви завантажуєте. Це означає, що в додаток може бути вбудована шкідлива або шпигунська програма.
  • Видавець не може гарантувати нормальну працездатність зламаного додатки.
  • Для таких додатків недоступні офіційні оновлення.
  • У зламаних платних іграх практично завжди недоступний режим мережевої гри.
  • У разі виникнення якихось проблем технічна підтримка видавця не зобов`язана надавати вам допомогу.

Завантаження додатків з неофіційних джерел найкраще проводити на комп`ютері і вже потім скидати їх на ваш пристрій під управлінням ОС Андроїд. Можливо це не завжди зручно, але допоможе вберегти ваш планшет або смартфон від шкідливого ПО. Ніколи не варто завантажувати з мережі додатки, які стоять на автоматичної завантаженні. На таких сайтах не реагуйте на повідомлення про те, що вам необхідно встановити яку-небудь програму або оновити вже встановлену. Таким чином шахраї змушують користувачів завантажувати шкідливе ПЗ.

Як встановити додаток, завантажене з неофіційного джерела?

Порядок дій вельми простий - для початку необхідно знайти веб-сайт, який пропонує завантажити необхідне вам додаток.

  1. Завантажте програму на свій комп`ютер.
  2. В налаштуваннях безпеки вашого Андроїд пристрої дозвольте установку з невідомих джерел.
  3. Підключіть пристрій до ПК і перемістіть всі необхідні файли на пристрій.
  4. За допомогою будь-якого файлового менеджера (ES File Explorer, Solid Explorer, Fx File Explorer, Total Commander і так далі) знайдіть файли, які ви перемістили на пристрій, і проведіть установку.

Більш докладно про встановлення додатків в ОС Андроїд ви зможете дізнатися зі статті Як встановити програму на Андроїд.

Пам`ятайте, відповідальність за використання неофіційних додатків повністю лягає на вас. Варто згадати, що таким же способом на пристрій можна переміщати книги, музику і фільми.

Завантаження музики і відео

Питання, як завантажити відео на Андроїд, актуальний для багатьох кіноманів. Погодьтеся, досить зручно взяти з собою в дорогу планшет, на який ви попередньо завантажили кілька улюблених фільмів. Це точно допоможе скоротати час в дорозі.

Відео, як і різні музичні файли, можна завантажувати безпосередньо з різних веб-сайтів або за допомогою спеціальних додатків. Перший спосіб аналогічний завантаженні додатків з неофіційних джерел. Для другого способу досить завантажити з Play Market одне з багатьох додатків для перегляду і завантаження фільмів, а також додатки для завантаження музики, наприклад з популярних соціальних мереж. Одним з кращих програм для перегляду і завантаження відео є фільми Ex.ua.

Торрент для Андроїд пристроїв

Багато користувачів мережі Інтернет знають що таке торрент. Торрент трекер - це програма, яка дозволяє завантажувати з мережі Інтернет різні файли, якими діляться інші користувачі мережі. завантаження файлу відбувається по частинах. що робить цей процес вельми зручним, так як його в будь-який момент можна призупинити і продовжити завантаження пізніше.

Раніше подібне зручність було доступно виключно користувачам ПК, але сьогодні торрент трекер на своє Андроїд пристрій може завантажити будь-який бажаючий. Однією з найбільш популярних програм є micro-Torrent. Використання програми на ОС Андроїд практично не відрізняється від способу використання програми на ПК.

  1. Зайдіть на потрібний вам веб-сайт, на якому доступна завантаження через торрент.
  2. Виберіть необхідні вам файли та натисніть - завантажити торрент (на різних сайтах дана кнопка може мати різні назви).
  3. Відкрийте за допомогою mu-Torrent файл, який був завантажений на ваш пристрій.
  4. Виберіть папку, в яку буде збережений файл і почнеться завантаження.

За допомогою торрента користувачі можуть завантажувати на свої пристрої не тільки музику і фільми, а й додатки, книги і багато іншого. А головне - це так само зручно, як і на ПК.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!