» » » Як встановити програми на htc?

Як встановити програми на htc?

Як встановити програми на HTC?

Минув той час, коли ми користувалися простими і зрозумілими телефонами. Зараз всі мобільні стали гіперфункціонального і продуктивними. Сьогодні ми відповімо на питання: «Як встановити програми на HTC».

Зазвичай ці пристрої мають операційну систему «Android». На прикладі її ми будемо пояснювати весь процес установки програм.

Перший варіант - Android Market



Ми заходимо в додаток «Android Market» Google. Щоб встановити, вам, природно, необхідний інтернет і якщо у вашому пристрої його немає, то краще знайти вай-фай зону або підключити стаціонарно. Постарайтеся, що б доступ в інтернет не лімітувався - це буде економічніше і зручніше. Можливо, для цієї процедури краще піти в будь-яке кафе, де є вай-фай підключення. Так, вам буде необхідний обліковий запис Google і гроші на вашому картковому рахунку або в Веб Мані. Можливо, що потрібну програму потрібно буде купити, так як все частіше додатки роблять платними.

Після того, як ви увійшли у «всесвітню павутину», через розділ бездротових підключень, шукайте в своєму меню додаток під назвою «Маркет» або «Android Market». Активуйте його першим. Ви відразу побачите у верхній частині екрану, праворуч, позначення у вигляді лупи. Натисніть на нього. Перед вами з`явиться рядок. У ній вам потрібно ввести назву потрібної для вас програми. Можна закачати НЕ цілу програму, а лише її частина. Для цього потрібно знати правильну назву відсутнього додатки. Після цього, ви побачите потрібну сторінку в інтернеті. Натискаєте на неї і потрапляєте на сторінку потрібного додатка. Далі є кілька варіантів додатків:

  • Безкоштовний додаток. Коли потрібне вам додаток закачується вільно, тобто за нього не потрібно платити, ви побачите слово «Завантажити». Ви тиснете на це слово. Потім за схемою завантажуєте його: ви підтверджуєте завантаження словами «Прийняти і завантажити». Ваш телефон встановить цю програму автоматично. Деякі додатки не вимагають перезавантаження пристрою. Так що вам залишається тільки вийти з «Маркет», зайти в меню. Там ви вже побачите потрібну програму;
  • Платне додаток. Коли потрібну програму платне, то замість слова «завантажити», буде вказана ціна, яку має оплатити споживач. І ви повинні натиснути на цю суму. Далі ви повинні додати запропоновану карту. Потім натискаєте слово «продовжити». Наступне поле запросить ваші дані, які ви повинні заповнити. Ви їх заповнюєте, а потім зберігаєте всі дані. Далі вам запропонують купити додаток, на що ви теж погоджуєтеся. Потім там, де було написано «вартість додатки», буде написано, що ви придбали додаток. Після цього, або почнеться завантаження, або ви повинні натиснути на слово «придбано». Після закінчення завантаження виходите в меню. Іконка з купленим додатком буде вже там.

Варіант установки другої



Можливо ще завантажувати не з самого телефону, а з вашого персонального комп`ютера. Але як встановити програми на htc через комп`ютер? Для цього, знайдіть кілька професійних форумів, там є маса корисних посилань. Ми вам рекомендуємо відвідати сайт 4pda.ru. Є програми безкоштовні, є програми безкоштовні умовно, є платні. Варто відзначити, що перед тим, як завантажувати будь-яку програму через комп`ютер, знайдіть шнур від вашого пристрою, щоб пізніше завантажити додаток на ваш смартфон. Шукайте додатки, згідно операційної системи вашого пристрою. Зайшовши на потрібний форум, присвячений, наприклад, htc radar. Як встановити програми, потрібні для вашого смартфона, ви там докладно дізнаєтеся. На будь-якому форумі вам доведеться пройти реєстрацію, але це не займе багато часу, плюс, згодом ви далі можете користуватися цим форумом на правах користувача. Далі, через рядок пошуку, знаходите потрібну програму, завантажуєте його. Після цього розархівуйте його (зазвичай вони викачуються в архівах). Розширення файлу повинна бути APK. Потім увійдіть або потрібно отримати доступ в ваш смартфон. Після цього в своєму пристрою, установіть галочку на налаштуваннях «невідомі джерела». Так, що б далі додаток запустилось. За замовчуванням, зазвичай коштує в смартфонах, завантажувати з «Маркет». Потім встановлюєте додаток, як ми писали вище. Після цього, зайшовши в головне меню, ви побачите потрібну вам іконку програми.

Варіант установки третій

Так само ви можете завантажити потрібну програма не через шнур, а через бездротовий Інтернет вай-фай. Завантажуємо додаток, як у другому варіанті на комп`ютер. Далі заходимо в додаток WiFi File Explorer PRO, там з`являється віконце, і ми натискаємо на нього. Далі вибираємо браузер (його адресу) і інформацію, що вказується у вікні URL на вашому пристрої. Після цього, ви вибираєте потрібний файл і завантажуєте його собі на смартфон. Встановлюєте потрібну програму, як ми писали вище.

Сподіваємося, ви зможете встановити програму htc sync або будь-яке інше якої потрібно отримати доступ для вашого смартфона.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!