Як зняти графічний ключ?

Як зняти графічний ключ?
Як зняти графічний ключ?

Не дивно, що власники смартфонів сильно стурбовані приватних даних. Адже смартфон, як відомо, предмет особистого користування. Тому установка графічного ключа - звичайна справа для володаря такого пристрою. Але що робити, якщо графічна блокування зависла або ж ви просто забули, яку картинку використовували для розблокування вашого смартфона? Тому далі розглянемо, як зняти графічний ключ.

Як зняти графічний ключ: способи

Отже, розглянемо.

Використання даних облікового запису Google

При наявності бездротового підключення ви можете зняти блокування за допомогою облікового запису Google. Просто введіть ваш e-mail і пароль. Перед цим вам, можливо, знадобиться п`ять разів неправильно ввести графічний ключ. Після цього система автоматично запропонує вам перейти за посиланням «забули графічний ключ?». Перейшовши по ній, ви зможете ввести дані облікового запису Google.

Використання adb

Існує спеціальна програма для розблокування графічного ключа, називається adb. Досить підключити ваш смартфон через usb до комп`ютера або ноутбука, ввести певний набір команд. Яких саме, ви можете дізнатися в цієї інструкції. Таким чином ви швидко зможете скинути блокування, при цьому без ризику для софта.

Скидання налаштувань



Так званий hard reset здійснюється за допомогою натискання кнопки "додому" і гойдалки гучності в положення вниз. Система запропонує вам здійснити апаратне скидання і після вашого схвалення автоматично почне скидання налаштувань до заводських. Пам`ятайте, що останні збережені файли можуть бути видалені.

прошивка смартфона

Для прошивки смартфона можна використовувати такі програми, як KDZ Updater . З одного боку ці програми вже перевірені багатьма користувачами, але з іншого - самі виробники попереджають користувачів смартфонів про те, що вони можуть привести свій пристрій в непридатність.

Тому будьте акуратніше, в тому числі і коли будете звертатися за допомогою до фахівців, так як вони теж навряд чи дадуть гарантію на те, що прошивка буде успішною.

Про те, як потрібно грамотно вводити графічний ключ, читайте в статті Як ввести графічний ключ.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!