» » » Як змінити ключ windows?

Як змінити ключ windows?

Як змінити ключ Windows?

Дуже часто користувачі операційної системи Windows стикаються з проблемою зміни ліцензійного ключа. Виникнути вона може в кількох випадках. Наприклад, спочатку була встановлена піратська версія операційної системи, однак потім була придбана ліцензія, і тепер потрібно змінити програмний ключ продукту. Може бути, була встановлена система, яка не пройшла активацію після закінчення 30 днів, в результаті чого був запущений ознайомлювальний режим. Таких прикладів дуже багато, проте питання про те, як змінити ключ Windows без переустановлення операційної системи, залишається відкритим.

Способи зміни ключа

Насправді, змінити ключ без переустановлення системи можна, і зробити це досить просто. Існує кілька способів, щоб змінити програмний код продукту без втручання сторонніх програм. Так, наприклад, змінити ключ Windows 8 можна за допомогою програмного аплету «Система». Суть цього методу полягає в тому, що необхідно увійти в меню «Пуск», після чого на іконці «Мій комп`ютер» за допомогою правої кнопки миші викликати контекстне меню, де необхідно перейти в розділ «Властивості». Після цього у вікні необхідно знайти розділ «Активація Windows» і пункт «Змінити ключ продукту». Далі все дуже просто, досить слідувати підказкам майстра зміни ключа.

Наступний спосіб має на увазі використання командного рядка, яка допоможе змінити ключ продукту Windows 8 дуже швидко. Для цього необхідно відкрити саму командний рядок. Зробити це можна, перейшовши за адресою «Пуск» - «Програми» - «Стандартні». Також можна відкрити командний рядок завдяки поєднанню клавіш Win + R. Після цього в рядку, що з`явився потрібно вписати cmd.exe і натиснути кнопку Enter. Важливо пам`ятати, що всі дії потрібно робити тільки від імені Адміністратора.



Щоб змінити код в операційній системі за допомогою командного рядка потрібно буде скористатися двома командами. Перша команда - slmgr.vbs / upk. Вона дозволяє видалити старий ключ операційної системи. За допомогою другої команди буде вписаний новий ключ - slmgr.vbs / ipk [новий_ключ_віндовс].

Після того як на екрані з`явиться повідомлення про успішно встановленому ключі операційної системи, потрібно перейти за тією ж адресою, що і в першому способі, і вибрати метод активації нового ключа.

Також змінити ключ Windows XP можна за допомогою спеціальних програм, які відносяться до типу keylogger. Однією з найпростіших є програма RockXP4. Зміна ключа за допомогою неї відбувається дуже швидко і зручно. Досить запустити кейлоггер і натиснути кнопку сканування, після чого на екрані з`явиться діючий код продукту. Потім в меню модифікації потрібно буде замінити старий ключ на новий. Варто відзначити, що дана програма є однією з найбільш зручних, проте є вагомий недолік: цей keylogger працює тільки в Windows XP.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!