» » » Як зняти кришку nokia?

Як зняти кришку nokia?

Як зняти кришку Nokia?

Фірма Nokia відрізняється своєю сталістю, тому особливості пристрою задньої панелі їх телефонів практично ідентичні.

Пропонуємо дізнатися, як зняти кришку Nokia за допомогою задньої кнопки або бічних кріплень.

Зніміть задню кришку телефону

Перед тим як намагатися зняти кришку зі свого телефону, уважно ознайомтеся з інструкцією, яка додається до вашого апарату. Потрібну інформацію ви знайдете на одній з перших сторінок.

Огляньте задню панель вашого мобільного телефону і знайдіть на ній спеціальну кнопку. Натисніть на неї і одночасно з цим потягніть кришку на себе. Таким чином відкриється відсік з батареєю вашого телефону. Якщо кришка відмовляється зніматися і відчайдушно чинить опір, то натисніть на неї сильніше. Таке часто трапляється з новими телефонами, коли пристрій ще не розроблено.



У деяких моделях можна побачити бічні кріплення для кришки. В такому випадку одночасно затисніть бічні кнопки і посуньте панель вгору. Якщо панель не піддається зняттю, її потрібно злегка підчепити.

У разі, якщо вам необхідно зняти всю верхню панель, вийміть акумулятор і озбройтеся негострим ножем і невеликий хрестової викруткою. Під тим місцем, де знаходився акумулятор, знайдіть спеціальні кріпильні елементи, деякі з них можуть знаходитися під наклейкою. Відкрутіть кріплення за допомогою викрутки і подденьте кришку з однієї зі сторін приготованим ножем.

Перед проведенням цих дій переконайтеся, що пристрій вимкнено від мережі.

Більш детально про те, як можна зняти панелі з конкретних моделей телефонів Nokia, ви дізнаєтеся з статей:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!