» » » Ваз 2107: як зняти панель?

Ваз 2107: як зняти панель?

ВАЗ 2107: як зняти панель?
ВАЗ 2107: як зняти панель?

Якщо у вас виникла необхідність зняти приладову панель в автомобілі ВАЗ 2107 (наприклад для того, щоб замінити лампу підсвічування), ви легко зможете зробити це самі, якщо скористаєтеся нашою інструкцією.

Як зняти приладову панель в автомобілі ВАЗ 2107

  1. Насамперед підійміть кришку капота і від`єднайте силовий провід від мінусової клеми акумуляторної батареї.
  2. Зніміть пластикові рукоятки, насаджені на металеві важелі, керуючі обігрівачем і вентилятором. Для цього подденьте їх тонкої викруткою і потягніть на себе.
  3. Відверніть гайку, яка фіксує рукоятку обнулення лічильника добового пробігу. Гайку разом з наявною під нею шайбою зніміть з рукоятки, а саму рукоятку протолкніте всередину простору, розташованого за панеллю приладів.
  4. Подивіться на важелі управління піччю: праворуч від них ви побачите пластикову заглушку з намальованою на ній піктограмою. Акуратно подденьте цю заглушку лезом викрутки і вийміть її з панелі.
  5. За заглушкою ховається саморіз, що кріпить праву частину приладової панелі. Викриття його хрестоподібної викруткою і потягніть цю частину панелі на себе.
  6. Коли вона вийде з торпеди, від`єднайте трос приводу спідометра. Для цього руками відкрутіть невелику рифлену гайку на його кінці.
  7. Далі зніміть підводного гумовий шланг зі штуцера економетра.
  8. Від`єднайте від роз`ємів щитка три колодки з відповідними до них джгутами проводів. Щоб потім не забути, що куди приєднуються, перш ніж зробити це, накидайте на папері схему підключення.
  9. Щоб ліва частина приладової панелі вийшла з утримуючих пазів, потягніть її вправо і на себе.

Усе! Робота завершена. Щоб повернути панель на місце, всі дії здійснюйте у зворотній послідовності.



Крім того, ви можете скористатися порадами, які знайдете в нашій статті Як зняти передню панель.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!