» » » Як відкрити кришку телефону?

Як відкрити кришку телефону?

Як відкрити кришку телефону?
Як відкрити кришку телефону?

Кожен з нас рано чи пізно стикається з необхідністю поміняти батарею в мобільному телефоні або по тій або іншій причині дістатися до його «нутрощів», щоб провести будь-які маніпуляції. У більшості випадків це буде цілком тривіальним завданням, оскільки багато телефонів оснащені знімними задніми панелями, які досить правильно підчепити - і кришка без проблем зніметься.

Останнім же час виробники все частіше починають випускати телефони, задня кришка яких може погано зніматися чи не зніматися взагалі, як безшовна кришка у монолітного телефону. Без інструментів, наприклад, зняти задню кришку iPhone у вас не вийде. Розглянемо покроково на прикладі цього смартфона, яким чином можна демонтувати задню панель.

зняття кришки



Для цього нам знадобляться маленькі хрестова і плоска викрутка.

  1. Вимикаємо iPhone - це обов`язковий крок. Щоб уникнути пошкоджень необхідно переконатися, що апарат повністю виключений, а не тільки згасло екран.
  2. Дістаємо сім-карту - це допоможе запобігти її пошкодження під час зняття задньої кришки. у статті Як витягнути сім карту ви дізнаєтеся, що потрібно робити, щоб при знятті не пошкодити її.
  3. Переконуємося, що на вас немає статичної електрики. Для цього досить доторкнутися до будь-якого оголеного металу.
  4. Видаляємо старі наклейки з гвинтів. На нижній поверхні апарату розташовуються два маленьких гвинта, які необхідно видалити, перш ніж ви зможете відкрити телефон. Знаходяться вони по обидва боки коннектора.
  5. Відкриваємо задню кришку. Тут нам знадобиться тонка викрутка, яку, після того як шурупи викручені, необхідно акуратно просунути між корпусом і задньою панеллю. В якості альтернативи можна скористатися присоскою і таким чином відокремити задню панель.
  6. Від`єднуємо кабель. До задній кришці iPhone приєднаний кабель, що йде до материнської плати апарату, його також необхідно від`єднати.

Тепер ви знаєте, як відкрити кришку телефону і що для цього потрібно. Телефон-моноблок розбирається за такою ж схемою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!