» » » Як відрізнити iphone від підробки?

Як відрізнити iphone від підробки?

Як відрізнити iPhone від підробки?

Підпільні телефони продаються на ринку все частіше і частіше. Більше підробок існує на дорогі моделі телефонів. Покупці, бажаючи заощадити, йдуть на такі угоди і купують не сертифікований товар. А іноді вони навіть не підозрюють, що телефон не заводський. Як відрізнити підробку iPhone 4, будемо розбиратися в цій статті. Ці поради стосуються і інших моделей.

Підробка чи ні

Ви придбали iPhone4s, як відрізнити підробку?

  • Перш за все, потрібно уважно оглянути смартфон, який ви придбали. В оригінальному айФоні задню кришку, щоб вставити сім карту, зняти не можна. В iPhone вона вставляється збоку. Деякі підробки айфонів мають знімну кришку. Сімкарти вставляється в них поряд з акумулятором.
  • Потрібно переконатися, що корпус телефону не має зайвих отворів і портів. Якщо продавець каже, що в iPhone можна вставляти дві сім-карти, флешку та інше, не вірте. В оригінальних айфонів будь-якої конфігурації немає можливості працювати з 2-ма сім-картами і флешкою. Це також хороший рада, як відрізнити підробку iPhone 3gs
  • Слід ознайомитися з програмами, якими забезпечено пристрій. У підробленому смартфоні інтерфейс незручний і незвичний для використання, проскакують помилки в написах російською та англійською мовами. Підроблені iPhone не мають операційної системи iOS. Навіть якщо зовні операційка підробки зовні схожа, в ній немає iTunes. Якщо вдасться знайти іконку iTunes, потрібно натиснути її і перевірити працездатність програми.
  • Якість картинки в сьогоденні iPhone дуже високо, тому варто звернути увагу на картинку пропонованої моделі.
  • Потрібно перевірити якість знімків. У підробках, як правило, встановлена низькопробна камера.
  • Далі слід оглянути коробку. Повинні співпасти серійний номер IMEI на коробці і в налаштуваннях iPhone.
  • Вивчити вміст коробки. Там повинно знаходитися саме мобільний пристрій, керівництво по експлуатації, навушники, зарядний пристрій, який складається з насадки для розетки і USB кабелю і шпилька, яка допомагає вставляти сім-карту.

iPhone5



Ви вирішили купити iPhone5, як відрізнити підробку?

перевірити корпус

  • Справжній Айфон зроблений з алюмінію, його вага 112г. Підробка - з пластика, вага - 146г.
  • Задня панель плагіату має двоколірний дизайн, тоді як у оригіналу вона однорідного кольору.
  • Зняти кришку справжнього iPhone, вона прикручена намертво.
  • Оригінальний телефон має розмір екрану 4 дюйма, у підробки він 3,5 дюймів.

Написи на iPhone

  • Задня кришка оригіналу повинна мати логотип Applе. Це яблуко, воно надкушене з правого боку. На підробці логотипу немає взагалі. Якщо він є, то яблуко на ньому надкушене з лівого боку.
  • Внизу задня кришка має наступні написи:
  1. Напис iPhone5.
  2. Ємність пам`яті.
  3. нижче
  4. Серійний номер пристрою IC, номер моделі FCC ID.
  5. Логотип заводу і знаки сертифікації.


Підробки або цих написів не мають, або вони розташовані в іншому порядку. Слово iPhone може бути замінено на eyePhone, iFone і інше. Там, де повинна бути написана ємність, може виявитися що завгодно, наприклад 3G або Wi-Fi.

додатки

  1. У підробці часто назви пунктів меню не поміщаються в один рядок, наприклад замість «Календар» може бути написано «календ ...».
  2. У підробці можна знайти сервіс Store.

Ціна

Це головна відмітна риса. Всім відомо, що ціна на «яблуко» досить велика, таку покупку собі може дозволити не кожен. Якщо ж пропонується новий iPhone за цілком доступною ціною, то це повинно послужити приводом замислитися. Або це підробка, або товар крадений.

Ми розповіли кілька основних способів того, як відрізнити IPhone, підробку від оригіналу цього апарату. Тепер ви зможете з легкістю орієнтуватися на ринку цих апаратів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!