» » » Як витягнути сім карту?

Як витягнути сім карту?

Як витягнути сім карту?

У кожному мобільному телефоні є SIM-карта обраного Вами оператора, без якої робота телефону в мережі неможлива. Також бувають випадки, коли необхідно витягти «сімку» з апарату, наприклад заміна картки одного оператора на картку іншого. У цій статті ми допоможемо Вам дізнатися, як витягнути сім карту.

Як витягнути сім карту: інструкція

Якщо слот для сім карти розташований збоку або зверху телефону, то за допомогою гострого предмета, наприклад, скріпки або голки, можна підтягнути заглушку слота сім карти з корпусу апарату і далі витягнути її пальцями.

Якщо ж цим карта розташована всередині телефону - це зробити трохи складніше. Для цього Вам необхідно:

  • Вимкнути Ваш мобільний телефон, спеціально призначеної для цієї мети, кнопкою (як правило зверху на корпусі або кнопка з зображенням «червоної телефонної трубки», яку необхідно притримати кілька секунд).
  • Відкрити кришку на задній панелі апарату.
  • Витягнути акумуляторну батарею, підчепивши її нігтем або чимось гострим.
  • Витяг сім карти можливо в декількох варіантах, в залежності від виробника і моделі Вашого телефону: а) підчепити чимось гострим маленьку кришку сім карти і витягнути її з пазів цієї кришкі- б) якщо сімка знаходиться в глибині самого корпусу, то також підчепити її за допомогою скріпки або зубочистки і підтягнути з корпусу.
  • Зробити всі необхідні операції з цим картою і поставити її на місце.
  • Вставити акумулятор.
  • Увімкнути трубку.

Як витягнути сім карту з айфона



У верхній частині мобільного телефону відведено спеціальний відсік, в якому вставлений лоточок з сім-картою. При витяг сімки це дозволяє не проробляти розбір самого апарату. Для того, щоб витягнути лоток сім карти можна використовувати спеціальний інструмент або канцелярську скріпку (зубочистку). Не рекомендується використання голки, адже вона здатна призвести до пошкодження пристрою телефону. Тепер потрібно вставити сім-карту назад в лоточок, а лоточок - в iPhone.

Спосіб установки сім-карти, який розглядався вище, передбачений тільки для перших 3 моделей Айфон (iPhone 3G, iPhone 3Gs, iPhone), установка сімки в iPhone 4 трошки інша:

  • Роз`єм сім карти перенесений з в праву бокову частину з верхньої частини.
  • У зв`язку з тим, що апарат четвертого покоління приймає тільки micro-SIM, нашу стандартну картку вставити в нього не вийде. Щоб вставити сім карту в такий телефон, потрібно обрізати її вручну або купити комплект для обрізки сімок, який перетворить Вашу SIM-карту в micro-SIM;

Після приміщення сім карти при будь-якому з перерахованих вище варіантів, в лівому верхньому кутку дисплея повинен з`явитися «Рівень сигналу» і «Назва використовуваного оператора стільникового зв`язку». Якщо це сталося, то все в порядку. Якщо дозволити сигналу з`явився, то необхідно в меню «Налаштування» знайти пункт «Оператор» або «Налаштування мережі» і поставити галочку біля пункту «Автоматичний пошук мережі».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!