» » » Як обрізати сімку?

Як обрізати сімку?

Як обрізати сімку?

Як відомо, дітище компанії Apple - смартфон iPhone використовують не традиційні для інших виробників SIM-карти, а їх зменшені аналоги. З огляду на це, багато операторів мобільного зв`язку з недавнього часу стали випускати продукти відповідного розміру. Тим же користувачам, які не хочуть втрачати звичний номер і купувати нову SIM-карту, доводиться обрізати свою сімку до відповідних розмірів.

Отже, як обрізати сімку і перетворити її в Microsim? Перш за все, запам`ятайте, що після обрізки карта повинна мати габарити 12х15 мм. Для того щоб домогтися таких розмірів, вам знадобиться лінійка, гостро заточений олівець і ножиці. Насамперед маємо карту вгору чіпом, таким чином, щоб зріз знаходився в лівому верхньому кутку. Далі справа окреслюємо смужку 1,5-мм. від краю і обрізаємо її. У нижній частині сімки нам знадобиться зняти близько 1 мм. Так само, як і в першому випадку, окреслюємо лінію олівцем і зрізаємо непотрібну частину.



Для того щоб обрізати SIM-карту для iPhone зверху, потрібно провести лінію, щоб сімка стала шириною 12 мм. Зрізаємо зайвий пластик (близько 2 мм.) І приступаємо до лівої сторони. Проводимо лінію, відповідну 15 мм. від уже обрізаного правого краю. В результаті залишається близько 8 мм. непотрібного пластику. Зрізаємо його. Завершальним етапом того, як обрізати сімку для iPhone, є зріз одного з кутів (верхній лівий). Обрізана частина повинна мати вигляд прямокутного трикутника з двома сторонами по 2 мм.

Тепер ви знаєте, як обрізати сімку для iPhone. Залишилося виконати все вищесказане і вставити сімку в свій смартфон. Якщо ж після того, як ви обрізали SIM, апарат її «не бачить», можливі два варіанти. Перший - ви допустили помилку в вимірах, другий - ваша SIM-карта застаріла. В такому випадку зверніться до вашого оператора мобільного зв`язку і зробіть заміну непрацюючої сімки на готову Microsim без втрати номера.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!