» » » Чи потрібен мені айфон (iphone)?

Чи потрібен мені айфон (iphone)?

Чи потрібен мені Айфон (iPhone)?

Зараз кого не спитай: «Який смартфон найпопулярніший?», Відповідь буде однаковий: «iPhone останньої моделі». Багато хто хотів би придбати собі такий смартфон, але є й ті, хто не тільки сліпо бажає купити його, а й замислюється про те, чи треба йому це. Чи потрібен мені Айфон? Це питання ми зараз і спробуємо розглянути, поговоримо про плюси і мінуси iPhone.

Чи потрібен мені Айфон: аргументи «за»

Ніхто не буде сперечатися, що Айфон - дуже статусний смартфон. Навколишні дивляться на власника айфона, як на людину сучасного, любителя висококласних технологій і, до того ж, небідного. Для багатьох дівчат наявність у хлопця айфона - суттєвий фактор. Айфон - дуже стильний і дорогий аксесуар.

Айфон - багатофункціональний смартфон з безліччю різних додатків. Айфон - це все в одному: і телефон, і вихід в Інтернет, і купа програм, і плеєр, і електронна книга і т. Д. Перераховувати можна довго.

Якість картинок і відео дуже висока - це одне з головних переваг iPhone. Користуючись айфоном, Ви будете насолоджуватися красивими і чіткими кольорами. Крім того, управляти айфоном дуже легко - у нього зручна навігація. Чи не смартфон, а суцільне задоволення!

Чи потрібен мені Айфон: аргументи «проти»

Перший мінус - це, звичайно, ціна. Сама остання модель айфона завжди стоїть дуже дорого, як тільки виходить в масовий продаж. Не кожен може дозволити собі купити такий смартфон відразу, тому багато шанувальників-яблучники влазять в кредити, аби отримати бажаний гаджет. Причому іноді людина навіть не встигає розплатитися за придбаний Айфон, а на ринок виходить вже нова модель, яка більш удосконалена і статусних. До того ж, з виходом нової моделі стара дешевшає, часом навіть значно. Уявіть: Ви купуєте Айфон в кредит, розраховуєтесь за нього, а тут виходить нова модель, яка краща за попередню, а той, що Ви купили втридорога, падає в ціні. Прикро, правда?



Крім того, купуючи дорогий Айфон, Ви будете боятися його зламати. Його вже так просто не упустити, та й якщо вкрадуть випадково - будете шкодувати і лікті кусати.

Незважаючи на великий функціонал айфона, рідко хто користується айфоном на всі 100%. В основному Айфон використовують як телефон, як засіб серфінгу по Інтернету, як аудіо-і відеоплеєр і як гаджет для нескладних ігор. Можливості айфона набагато ширше, але в більшості випадків люди їх так і не використовують. А всім тим, що ми перерахували трохи вище, Вас може забезпечити будь-який інший смартфон, який буде коштувати дешевше.

У айФоні повно додатків, але багато хто з них платні, тому якщо Ви хочете купити Айфон, то будьте готові також платити в майбутньому за використання додатків і інших можливостей, пропонованих цим смартфоном.

Айфон вимагає нестандартної сім-карти - маленького розміру. Для старіших моделей можна обрізати використовувану сім-карту, а для останньої зробити так вже не вийде - треба буде придбати спеціальну мікро-сімку.

Ми описали деякі явні плюси і мінуси iPhone. Тепер, порівнюючи їх, Ви можете самі визначитися з тим, чи потрібен Вам Айфон. Головне в цій справі - не поспішати з висновками, не орієнтуватися на статусність і розкрученість айфонів. Обміркуйте всі питання і відверто запитайте себе самі: «А чи потрібен мені Айфон?».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!