» » » Як зарядити айфон без зарядки?

Як зарядити айфон без зарядки?

Як зарядити Айфон без зарядки?

Найслабшою ланкою в iPhone вже протягом багатьох років вважається акумулятор. При середньому навантаженні він здатний протримати пристрій в автономному режимі не більше доби, після чого гаджет буде повністю розряджений. Ви можете бути не знайомі з цією проблемою тільки в тому випадку, якщо використовуєте його для здійснення 2-3 дзвінків в день з середньою тривалістю по 3-4 хвилини.

Звичайно, фірмове зарядний пристрій від Apple забезпечує відновлення повної ємності акумулятора протягом 1 години, але якщо ви відправляєтеся в тривалу подорож, вчасно знайти розетку - це справжня проблема.

Для того щоб відновити заряд акумулятора, можна скористатися різними джерелами енергії: від USB портів комп`ютера до спеціальних чохлів. Вибір залежить від ваших уподобань і доступних підручних засобів.

Як зарядити iPhone без зарядки в дорожніх умовах?

Заздалегідь варто зазначити, що використовуючи не його оригінальне зарядний пристрій або не схвалені компанією Apple способи зарядки, ви ризикуєте пошкодити свій смартфон або навіть отримати травму.

Зарядка айфона через USB-роз`єм комп`ютера або автомагнітоли



Для цього вам буде потрібно стандартний USB-шнур для вашого телефону (30-контактний для старих моделей і Lightning - для всіх моделей, починаючи з iPhone 5). Використовуючи його, можна зарядити смартфон від будь-якого комп`ютера, ноутбука або планшета, що має роз`єм USB. Вам буде потрібно лише підключити кабель до мобільника і комп`ютера, після чого практично відразу почнеться зарядка. Крім того, якщо в машині є автомагнітола з USB-роз`ємом для підключення флешок, можете скористатися їй, щоб зарядити пристрій.

Як зарядити Айфон без зарядки, використовуючи iQi Mobile?

iQi Mobile - це невелика (тонше і менше пластикової карти) зовнішня антена, призначена для отримання електроенергії від бездротового зарядного пристрою стандарту Qi. Її кріплять зовні задньої кришки смартфона за допомогою клейкої стрічки, після чого підключають до гнізда Lightning. Після цього на пристрій одягається силіконовий чохол або накладка, які приховують цю «конструкцію».

Для початку зарядки достатньо покласти Айфон задньою панеллю на поверхню спеціальної підставки, що підтримує стандарт Qi.

Зарядка айфона за допомогою зовнішнього акумулятора

Ви зможете без зарядки зарядити телефон будь-якого виробника, якщо придбаєте універсальний зовнішній акумулятор. Він оснащений портом USB для підключення зарядного кабелю і дозволить максимально швидко «воскресити» ваш смартфон. Крім того, для iPhone є спеціальні чохли з вбудованим акумулятором (такі, як Juice Tank Helium). Даний аксесуар досить надіти на смартфон, щоб він міг продовжити «життя» девайса практично в 2 рази.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!