» » » Як зарядити планшет без зарядки?

Як зарядити планшет без зарядки?

Як зарядити планшет без зарядки?

Сучасні планшети можуть похвалитися потужними процесорами, великими екранами високої чіткості і масою корисних опцій, але є у них і один вагомий мінус - вони дуже швидко розряджаються, а тому користувач завжди повинен носити зарядний пристрій з собою. Але що ж робити, якщо власник девайса забув захопити з собою зарядку? Давайте розберемося, як можна зарядити батарею планшета без стандартної мережевої зарядки.

Зарядка від ПК

Якщо ви є власником Android-планшета, завдання вирішується досить просто - вам знадобиться тільки комп`ютер або ноутбук і стандартний microUSB- / USB-кабель. Якщо ви, наприклад, перебуваєте на роботі, пошук такого кабелю навряд чи стане складним завданням, він, напевно, знайдеться у кого-то з ваших колег.

Іноді, треба сказати, Android-пристрої мають нестандартний роз`єм для зарядки, тоді завдання ускладнюється: для зарядки вам буде потрібно оригінальний кабель, і ймовірність того, що пошук кабелю увінчається успіхом, знижується. Те ж саме, до речі, стосується і iOS-девайсів. Втім, сподіваємося, вам пощастить.

Зарядка від прикурювача

Зарядити планшет можна і в машині за допомогою прикурювача, правда, для цього попередньо потрібно купити спеціальний кабель, з одного боку якого буде роз`єм, адаптований для підключення з борт-мережею вашого авто, а з іншого - роз`єм, відповідний для планшета.

Підключення зовнішнього акумулятора



Актуальність проблеми швидкої розрядки мобільних пристроїв зробила галузь виробництва зовнішніх акумуляторів дуже прибутковою. Сьогодні зовнішній акумулятор можна знайти для кожного пристрою, при цьому у вас, швидше за все, буде можливість вибрати оптимальну ємність, тип підключення і дизайн. У сучасному асортименті є як зовнішні акумулятори строго класичного дизайну, так і стилізації під різні предмети, наприклад, камінь або шоколадку.

Читайте також: Як зарядити планшет.

Більше інформації про експлуатацію і особливості планшетних комп`ютерів шукайте в розділі Планшети.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!