» » » Як підключити флешку до планшета?

Як підключити флешку до планшета?

Як підключити флешку до планшета?
Як підключити флешку до планшета?

Планшети з кожним днем все більш міцно входять в наше життя. І це не дивно, адже вони портативні, добре підходять для читання, перегляду фільмів, ігор, роботи з документами, довго тримають заряд акумулятора. Все необхідне для функціонування планшета можна скачати в інтернеті, але все-таки часто виникає потреба приєднати до нього зовнішнє джерело інформації. Ми вам допоможемо розібратися, як підключити флешку до планшета.

Підключення через USB роз`єм

Якщо у вашого планшета є USB-роз`єм, то вам дуже пощастило, особливо якщо пристрій працює на ОС Windows. В цьому випадку ви просто вставляєте флешку і відкриваєте потрібні файли через провідник. З Android все йде трохи складніше. Почнемо з того, що приєднання зовнішніх пристроїв підтримують лише пристрої з версією вище 3.1. Для них необхідно встановити на свій пристрій будь-який файловий менеджер, наприклад ES провідник. Потім вам буде потрібно зайти в додаток і натиснути на іконку SD-карти. Перед вами з`явиться перелік папок. Щоб знайти серед них флешку, пройдіть шлях mnt - sda - sda1. В результаті перед вами має з`явитися вміст флешки.

Підключення через MicroUSB роз`єм

Якщо у вас немає стандартного USB роз`єму, але є MicroUSB, то проблема з підключенням флешки вирішується елементарно. Все, що вам потрібно - це купити USB OTG кабель - спеціальний перехідник, який дозволяє з`єднувати флешку і порт MicroUSB. Необхідно вставити флешку в відповідний кінець, підключивши другий до планшету. В цьому випадку флешка повинна визначитися автоматично, про що планшет проінформує вас звуковим сигналом і спливаючих віконцем.

Альтернативні способи підключення

Деякі виробники з особистих міркувань не оснащують планшет навіть роз`ємом під MicroUSB. Замість нього пристрій має який-небудь фірмовий роз`єм. Це трохи ускладнює завдання. Крім USB OTG кабелю вам доведеться придбати ще й спеціальний перехідник, що підходить до специфічного роз`єму. Ось в нього і треба буде вставити USB OTG кабель з підключеною флешкою. Подальші дії будуть тими ж, що і в попередньому випадку.



Сподіваємося, що наш матеріал допоможе вам використовувати свій планшет набагато більш повноцінно і зробить ваше життя простіше і зручніше.

Якщо вам вдалося підключити флешку, але ви не знаєте, де її знайти, читайте статтю Як знайти флешку.

Додаткова інформація про роботу планшетів (установці / видаленні додатків, підключенні і активації) і їх комплектуючих розміщена в розділі Планшети.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!