» » » Як на планшет встановити windows?

Як на планшет встановити windows?

Як на планшет встановити Windows?

Кількість користувачів планшетів з кожним днем збільшується. Одночасно, збільшується і кількість питань, пов`язаних з програмним забезпеченням планшетів, які є альтернативою ПК, а також з установкою на них певних програм і драйверів. Багато користувачів звикли до операційної системи Windows, і після придбання планшета не хочуть від неї відмовлятися. Але при цьому, не можуть користуватися, так як більшість цих пристроїв працює на ОС Android або Linux (присутній в більш сучасних моделях). Якщо ви точно не знаєте, чи зможете працювати на операційній системі Android, і при цьому не знаєте, як на планшет встановити Windows, рекомендуємо відразу ж купувати моделі з цією операційною системою.

Параметри для установки

Перш ніж встановити Windows 8 на планшет, необхідно знати параметри свого пристрою. Так, установка цієї операційної системи можлива, якщо:

  • Планшет підтримує архітектуру i386
  • У планшеті встановлений процесор AMD або VIA, Transmeta або IDT
  • У вас є установча програма Windows 8 на завантажувальної флешці
  • У вас є USB клавіатура і миша

Без дотримання одного з цих умов, ви не зможете встановити нову операційну систему на свій планшет.

Як встановити Windows

Щоб встановити Windows на Android планшет, перевірте, скільки у вашій моделі usb портів. Якщо тільки один, то необхідно скористатися usb-хабом. Порядок установки операційної системи починається з підключення до планшета usb-клавіатури, і, власне, його включення. Після цього натискаємо на старті F2 і заходимо в bios. У меню вибираємо завантаження з флешки - виставляємо цю опцію на першу позицію. Тепер відключаємо клавіатуру - виймаємо її з планшета і вставляємо флешку. При наявності двох роз`ємів можна залишити підключеної клавіатуру і вставити флешку. Почалася установка windows на планшет.



У певний момент, програма попросить вас вибрати мову. На цьому етапі вам необхідно вийняти флешку, тому що вам доведеться встановлювати на вибір клавіатуру або usb-мишку. Багатьом зручніше встановити windows 7 на планшет за допомогою мишки, тому будемо описувати процес з використанням її. Вибираємо мову і встановлюємо його. Тепер знову необхідно вставити флешку, підтвердити використання ліцензійної угоди, натисканням на «далі».

Дійшовши до операцій з дисками, вам необхідно буде видалити диск, якщо на ньому немає ніякої важливої інформації. У тому випадку, якщо є така, то перенести її на інший. Створюємо новий диск, відформатуємо його. Використовуємо usb-хаб, який дозволить нам одночасно використовувати і мишку і флешку. Натискаємо на «далі». Після копіювання всіх файлів з windows, виймаємо флешку, в іншому випадку, з флешки знову почне копіюватися програма і встановлюватися операційна система.

На останньому етапі установки, вам необхідно буде ввести ім`я користувача. Причому вводити його ви будете вже з використанням тач-скрін, який буде в цей момент вже в робочому стані. Вам необхідно просто натиснути на місце, де необхідно вводити ім`я користувача, і на полі з`явиться екранна клавіатура. Ми розглянули установку windows 7-й і 8-й версії на планшет. Чи зможете ви встановити на планшет windows xp - велике питання, оскільки тільки дві вищевказані версії операційної системи встановлюються на планшет.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!