» » » Що підключити до планшета?

Що підключити до планшета?

Що підключити до планшета?

Планшет - це самодостатній пристрій, за допомогою якого можна переглядати відео, слухати музику, читати книги і робити ще багато інших корисних і приємних речей. Однак для виконання деяких функцій потрібно підключення до планшетному комп`ютеру інших пристроїв.

Що можна підключити до планшета?

Флеш-накопичувачі та карти пам`яті

Якщо вам не вистачає обсягу вбудованої пам`яті, ви можете збільшити її шляхом установки флеш-карти формату microsd або USB-накопичувача. Можливість того чи іншого варіанту залежить від пристрою вашого планшета і наявності в ньому слота під карту або роз`єму USB. Також можна підключити до планшета зовнішній жорсткий диск. Якщо батареї планшета не вистачить для роботи з HDD, надішліть листа з його через USB-хаб, що має власне додаткове харчування.

телевізор

Для перегляду зображень на великому екрані можна з`єднати планшет з телевізором. Найпростіший спосіб - це підключення гаджета до телевізора за допомогою HDMI-кабелю. Якщо HDMI-роз`єму у вашого планшета немає, а є тільки вихід USB, можна скористатися перехідником USB / HDMI.

комп`ютер



Для копіювання файлів з одного пристрою на інший іноді потрібне підключення планшетника до стаціонарного ПК. У більшості випадків це можна зробити за допомогою звичайного USB-кабелю.

периферія

Якщо вам планшет потрібен для роботи і створення документів, то вам не обійтися без окремої клавіатури. Приєднати клавіатуру можна через USB-порт або OTG-кабель (це залежить від пристрою вашого гаджета). Таким же чином ви можете підключити мишку. Якщо потрібно встановити клавіатуру і мишку одночасно, використовуйте USB-хаб.

Через аудіо-роз`єм ви можете приєднати до планшетник навушники або колонки. У разі, якщо зламалася вбудована камера, можна підключити до планшета зовнішню (правда, на неї будуть потрібні ще драйвери). Геймери часто з`єднують планшети з ігровими джойстиками. Для цього теж часто доводиться встановлювати додаткове ПЗ.

До цього пристрою можна підключити ще модем або телефон. Про це читайте в статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!