» » » Як підключити медіаплеєр?

Як підключити медіаплеєр?

Як підключити медіаплеєр?
Як підключити медіаплеєр?

Чи не складе особливих труднощів підключити сучасні медіаплеєри як до нових моделей телевізорів, так і до тих, які були випущені 10-15 років тому. Потрібно всього лише освоїти коротку інструкцію.

Поради, як підключити медіаплеєр до телевізора

Найпоширенішим і простим способом як встановити медіаплеєр, тобто, підключити його до телевізора, є використання кабелю HDMI. Підключення телевізора до медіаплеєра кабелем проводиться таким чином: необхідно підключити один кінець кабелю до порту HDMI (зазвичай біля відповідного роз`єму вказується його назва) на телевізорі, а другий кінець кабелю до такого ж порту на медіаплеєра. Підключення краще виробляти, коли обладнання відключено від мережі.

Переважна більшість сучасних пристроїв: телевізорів, плеєрів, а також комп`ютерів - оснащені цим видом роз`ємів, тому можна безперешкодно з`єднувати їх між собою. Якщо даний вид «гнізда» є і на телевізорі, і на медіаплеєра, то з`єднати їх між собою можна тільки через нього.HDMI



Що ще необхідно для підключення через HDMI? У стандартну упаковку плеєрів і телевізорів не завжди входить кабель HDMI, тому потрібно його придбати.

Якщо HDMI немає

У тому випадку, якщо HDMI-виходу в телевізорі немає, інший спосіб, як встановити Відеовихідмедіаплеєр, це за допомогою компонентного відеовиводу або так званих «дзвіночків». Це такий вид кабелю, який розділений на три окремих штекера різних кольорів - жовтого, червоного, синього (або зеленого).

Відповідні виходи (такого ж кольору) є також на медіаплеєра і на панелі телевізора. З`єднати їх простіше простого: потрібно всього лише вставити штекери в аналогічні за кольором «гнізда».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!