» » » Як підключити ps3 до ноутбука?

Як підключити ps3 до ноутбука?

Як підключити PS3 до ноутбука?
Як підключити PS3 до ноутбука?

Багато людей, які володіють ігровими консолями, часто задають питання щодо того, чи можна підключити PlayStation 3 до ноутбука, щоб спеціально тільки для ігор не купувати телевізор.

Теоретично це можливо, але на практиці якісно вирішити це питання з абсолютною більшістю ноутбуків не представляється можливим.

Як підключити PS3 до ноутбука

Підключення PS3 до ноутбука представляється підключенням через HDMI-кабель. Якщо підключити ноутбук до телевізора, то не зображення з телевізора буде транслюватися в ноутбуці, а картинка з ноутбука буде показуватися в телевізорі. Для довідки: Як підключити PS3 до телевізора.

Ноутбуки та ігрові приставки оснащені відеокартою, яка має HDMI-вихід (англ. HDMI Output), а телевізори - це пристрої відображення, що мають порт HDMI Input. Тобто два пристрої з портами, призначеними тільки для передачі зображення (HDMI Output), не можуть бути підключені один до одного.



Однак є винятки у вигляді ноутбуків Alienware, які виробляє компанія Dell. Вони мають один порт HDMI, але той може і передавати зображення, і приймати його. Коштують такі ноутбуки від 1400 $.

Втім, можна скористатися ТВ-тюнером з портом USB, але якість передачі зображення буде не дуже хорошим.

Підведемо підсумки. Ціна питання досить висока. За ці ж гроші можна придбати по хорошому телевізору на всі чотири стіни. Для додаткової інформації читайте статті на нашому сайті Як підключити PS3 до комп`ютера і Як підключити джойстик PS3.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!