» » » Як налаштувати 3g на планшеті?

Як налаштувати 3g на планшеті?

Як налаштувати 3G на планшеті?

Поява планшета на ринку комп`ютерної техніки викликало справжню хвилю захоплення користувачів. Ще б пак, адже при розмірі дисплея всього лише від 6 дюймів його цілком можна вважати справжнім портативним комп`ютером особливо малих розмірів. Планшет вміє вирішувати практично всі завдання, які вирішуються за допомогою персонального комп`ютера але, на жаль, його можливості дуже обмежені в зв`язку з маленькою потужністю і недоробкою інших технічних параметрів.

Основне його призначення полягає в наступному: планшет - це мультимедіа іграшка, здатна відтворювати відео-і аудіофайли, розважати цікавими іграми, крім того, планшет дає можливість використовувати Інтернет на всі 100%. У більшості випадків планшет купують саме для виходу в Мережу.

Як підключити планшет до Інтернету



Будь-яка модель планшета має можливість підключення до мережі Інтернет за допомогою Wi-Fi, а ось роз`єм для підключення LAN-кабелю є далеко не у всіх планшетів. Мережа Wi-Fi присутній тільки в точках роздачі або в районі Wi-Fi-роутера, тому через обмежений радіусу дії таким способом для підключення до Інтернету можна скористатися не завжди. Дуже популярні моделі планшетів, які підтримують роботу сім-карти мобільних операторів. Такий планшет виконує функції мобільного телефону, а також за допомогою нього можна користуватися пакетним повідомлень, по тарифу мобільного оператора. Тільки через цю можливості і ціна на подібний планшет значно вище, ніж у моделей, які не підтримують таку функцію, але мають відповідні технічні характеристики.



На сьогоднішній день найактуальніше вид підключення до Інтернету (виходячи з міркування мобільності) виконується за допомогою 3G-модема. Будь-планшет має хоча б один стандартний USB-роз`єм (або можна скористатися перехідником, якщо в планшеті міні-USB), куди можна підключити модем. Але проблема підключення 3G-модема полягає в тому, що не всі планшети його підтримують. Справа в тому, що налаштувати 3G-модем на планшеті не так-то просто, так як більшість планшетів працює на базі операційної системи Android, яка не підтримує роботу 3G-модема. Цей факт засмутив багатьох користувачів але, тим не менш, більш дорогі моделі планшетів можна синхронізувати з бездротовим модемом. У продажу з`явилися планшети, в яких цей недолік виправили, але ціна їх може бути втричі вище бюджетних гаджетів без цієї можливості.

Порядок настройки бездротового підключення

Як налаштувати 3G на планшеті? Спочатку необхідно знайти інформацію для конкретної моделі планшета і модему. Однак в більшості випадків послідовність того, як встановити 3G на планшеті, однакова. Дотримуючись наведеної нижче послідовності дій, можна налаштувати підключення за допомогою зовнішнього модему на більшості планшетів. Для цього треба діяти за такою інструкції.

  1. Переконатися, що модем працює за допомогою персонального комп`ютера.
  2. Не перевіряти ПІН-коду.
  3. Здійснити переклад модему в режим «Тільки модем».
  4. Переконатися в тому, що емуляція CD-ROM відключена.
  5. В меню планшета «Бездротове підключення» включити передачу даних.
  6. Підключити модем до планшету і ввести параметри 3G-оператора для активації нового облікового запису користувача.
  7. Перезавантажити планшет і повторно під`єднати модем.

Після виконання всіх необхідних дій біля рівня заряду батареї з`явиться значок 3G. Це означає, що ви розібралися в тому, як підключити планшет. 3G модем - дуже зручна річ. Якщо все налаштовано коректно, то планшет готовий до виходу в Інтернет.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!