» » » Як включити айфон 4s?

Як включити айфон 4s?

Як включити айфон 4s?

Айфон 4s став користуватися величезною популярністю серед користувачів смартфонів після виходу в світ. Гарний дизайн, непогана камера, швидка робота інтерфейсу, простота і ефективність програмного забезпечення - все це привернуло увагу мільйонів користувачів по всьому світу.

Але наскільки б телефон ні хороший, завжди знайдуться багато проблем, пов`язаних в основному з браком при виготовленні. Однак бувають неполадки і від неправильного використання телефону. Також деякі нові користувачі не знають, як можна включити айфон 4s нестандартними способами, якщо він відключиться.

Розглянемо це питання докладніше нижче.

Як включити айфон 4s стандартними способами

Всі користувачі айфона відмінно знають, що даний телефон має всього лише три кнопки на корпусі - Power, Home і регулятори звуку. Однак розробники постаралися і зробили два способи включення айфона 4s:

  1. За допомогою затискання кнопки Power на короткий період.
  2. За допомогою затискання кнопок Power і Home на сім секунд.

Другий спосіб є екстреним і їм слід користуватися тільки в крайньому випадку. Крім усього іншого також можуть виникати різні неполадки з телефоном, які будуть заважати включенню айфона.

Перегрів або намокання айфона 4s

Якщо телефон довго буде перебувати на сонці або в занадто теплому приміщенні, то він може перегрітися. Тоді флеш-пам`яті і процесору знадобиться час для охолодження, щоб включити айфон.



Якщо ж телефон намокне, то варто залишити його на довгий час просихати в теплому сухому місці. Якщо після цього він не включиться, то можна сміливо нести його в сервіс на ремонт.

Розрядка айфон 4s

Якщо телефон розрядився, то він, звичайно, не включиться. Просто поставте його на зарядку і він включиться сам через якийсь час або включіть його через десять хвилин зарядки.

Кнопка Power зламалася у айфона 4s

Якщо кнопка Power вийде з ладу або відламати від телефону, то включити телефон можна буде тільки одним способом - поставити на зарядку. Тоді телефон включиться самостійно. Однак затягувати з ремонтом не варто, тому що при відлам кнопки від корпусу можуть виникнути ще неполадки в роботі телефону, і він почне відключатися сам від найменшої вібрації або удару. Та й носити з собою постійно зарядку не завжди можливо.

У всіх інших випадках поломки, коли телефон не включається цими способами, слід віднести його в ремонт.

Також ви можете прочитати нашу статтю Як включити iPhone.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!