» » » Як поставити відсотки на зарядці айфона

Як поставити відсотки на зарядці айфона

Як поставити відсотки на зарядці айфона

Користуючись смартфоном, важливо спостерігати за рівнем заряду акумулятора, щоб не опинитися в ситуації, коли потрібно терміново зателефонувати, а батарейка села. Айфон (iPhone) в цьому сенсі не виняток. За замовчуванням рівень заряду відображається на ньому просто у вигляді батарейки, так що оцінювати рівень ресурсу припадає на око.

Але при бажанні можна показувати зарядку айфона і в процентах, щоб мати більш точне уявлення про те, скільки ще може протриматися акумулятор до наступної зустрічі з розеткою. Така можливість з`явилася в мобільній операційній системі iOS починаючи з версії 3.0.1, тому присутня у всіх нових моделях. Зробити відсотки на айФоні для відображення рівня заряду дуже просто, і для цього вам не доведеться встановлювати ніякі сторонні додатки.

Виберіть «Налаштування» на домашньому екрані і перейдіть в розділ «Основні». У ньому відкрийте розділ «Статистика». Насамперед Айфон показує тут статистику використання пам`яті, але потрібна вам опція знаходиться нижче. Прокрутіть сторінку до пункту «Використання акумулятора».

Тут є опція «Заряд у відсотках». Переведіть повзунок вправо, щоб її включити. Тепер поруч із позначкою батарейки буде показуватися, скільки залишилося відсотків заряду. Як бачите, поставити відсотки на айФоні зовсім не складно. До речі, таким же способом можна включити їх і на Айпад (iPad).



Увага, тільки СЬОГОДНІ!