Як прийняти маму?

Як прийняти маму?

Конфлікти між дітьми і матерями - явище дуже часте. Різний світогляд і життєві принципи дають про себе знати, і ось уже ми сваримося з найдорожчим і близьким нам людиною. Як навчитися приймати маму такою, яка вона є, і налагодити з нею хороші відносини?

Міняємо своє ставлення до мами

Незалежно від того, хто ваша мама, які у неї інтереси, переваги, переваги і недоліки, вона завжди буде вашою єдиною мамою, людиною, який подарував вам життя. А тому спробуйте навчитися жити з нею в мирі та добрі.

  • Дозвольте їй бути недосконалою. Ми всі не ідеальні, і ваша мама не виняток. Сміливо погляньте на її недоліки і вибачте їх їй. Постарайтеся прийняти маму такою, яка вона є, приділяючи більше уваги її достоїнств.
  • Встаньте на її місце. Спробуйте подумки зайняти позицію матері - відчуйте її біди, особливості характеру і виховання, особливості того часу, в якому вона жила. Як би ви вчинили на її місці за умови всього перерахованого вище? Як бачите, все не так просто ...
  • Враховуйте вікову і соціальну різницю. Мамі не подобаються книги, музика, одяг, ігри, які подобаються вам? Але з висоти її культурного рівня та віку ваші інтереси дійсно можуть виглядати непривабливо. Чому б не поговорити з мамою і не запропонувати обмін досвідом? Нехай вона спробує полюбити що-небудь з ваших інтересів, а ви у відповідь приділіть увагу її захопленням.
  • Пам`ятайте, що мама буде з вами не завжди. Щоб через роки у вас не було приводу шкодувати про те, що ви не змогли налагодити контакт з матір`ю, виправте своє ставлення до неї прямо зараз.

Про те, як змінити своє ставлення до людей і світу, навчитися жити щасливо і легко, ви зможете прочитати і в інших статтях розділу самоконтроль.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!