Кому я потрібна?

Кому я потрібна?

Трапляється, що навалюються проблеми, вихід здається таким далеким, і симпатична дівчина сумно задає собі сумне запитання: кому я потрібна? Перестаньте - ви потрібні багатьом, просто подумайте про це.

"Кому я потрібна - тихо вітер шепотів ..."

По-перше, ви потрібні собі, в найпершу чергу. На всьому білому світі більше не знайдеться такої, як ви. Як у відомій казці, королева постійно запитувала у чарівного дзеркальця: «Я ль на світі всіх миліше?» Сучасні дзеркала однозначно відповідають на це питання - так! Подивіться на себе ще раз уважно. По-моєму, точно, щось є! І як же ви можете бути собі непотрібної? Ні, це рішуче неможливо.

По-друге, у кожного з нас є батьки. Їм ми теж потрібні. Папи дуже люблять своїх дочок, а мами душі в них не сподіваються. Ближче і дорожче, ніж мама і тато у людини немає нікого. А для них немає нікого потрібніше і найулюбленіше своїх дітей. Поговоріть з ними.

По-третє, кожна дівчина - це майбутня мама. Ви потрібні своїм дітям. Вони без вас, в буквальному сенсі цього слова, не зможуть почати жити. А народитися вони зможуть тільки від любові. Вона обов`язково станеться у вашому житті, якщо ви не будете сумувати на самоті.



По-четверте, кожна дівчина потрібна своєму чоловікові. Він теж не може існувати без вас, без вашої турботи, любові і ласки. Якщо у вас ще нікого немає, то тим більше не варто впадати у відчай. Подумайте самі, якби ви були чоловіком, яка дівчина вас привабила б сильніше, сумна і сумна, або весела і товариська? Тому згадайте, що в першу чергу ви потрібні самій собі, посміхніться і вирушайте на пошуки свого коханого.

По-п`яте, у кожної дівчини є подруги. З ними можна поділитися і радістю і горем. І радості завжди має бути більше, так влаштоване наше життя. Подруги завжди готові і виплакатися один у одного на плечі, і вислухати.

І нарешті, пам`ятайте, що життя - це постійна низка приємних і радісних подій, з сумними і важкими. Все пізнається в порівнянні, тому не варто зациклюватися на сьогоднішніх проблемах. Вони обов`язково пройдуть.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!