Кому я потрібен?

Кому я потрібен?

Вихід поруч. Що б не сталося, є одна людина, якій ви дуже потрібні і дороги, і ніхто йому вас не замінить. Ця людина - ви самі. Як ні парадоксально, найперший відповідь на питання, кому я потрібен - це самому собі. Подумайте, подивіться на себе зі сторони, невже ви себе не любите? Адже ви - чудовий і винятковий, «чоловік в самому розквіті сил», як говорив старина Карлсон.

зателефонуйте батькам

Озирніться навколо. Ви потрібні батькам. Материнська любов - найдужча любов на цій планеті. Мама радіє всім вашим успіхам, і засмучується всім вашим невдач, але її любов не залежить ні від першого, ні від другого. Найкраще щастя для батьків, це щасливий син. А щасливим людина може зробити себе тільки сам. Тому - вперед, життя це постійна низка перемог і поразок. Як говоритися, успішний не той, хто ніколи не падав, а той, хто завжди піднімався.

Ще ви дуже потрібні своїй дружині, або, якщо поки не одружені - своїй дівчині. Вони за своєю природою набагато слабкіше чоловіків, і тому їм дуже необхідна ваша сила, спокій і впевненість у собі. Якщо у вас нікого немає в даний момент - це не привід впадати у відчай і шукати відповіді на запитання - кому я потрібен? Дивись пункт перший, якщо ви самі себе не любите, як вас може полюбити хтось інший?

Друзі пізнаються в біді



Не забувайте про друзів, їм ви теж дуже потрібні. Друзі пізнаються в біді, це правда, але вони хочуть дружити з людиною, яка знає, як справлятися з труднощами і який своїм прикладом показує їм, що сильна людина в змозі подолати будь-які перешкоди. Це захоплює і підкуповує. Бувають різні періоди, це прекрасно все розуміють, але друзі обов`язково прийдуть на допомогу в скрутну хвилину.

Бути сильним постійно неможливо. Але не потрібно посилювати. Скиглії нікому не потрібні - це правда. Але ви не скиглій. А впасти в депресію властиво будь-якій людині. Головне пам`ятати, що ви потрібні вашим близьким, і вони чекають від вас сильних вчинків, може бути навіть приклад для наслідування. Або навпаки, друзі своїм прикладом можуть допомогти вам поглянути на свої проблеми з боку і вирішити їх. Нерозв`язних проблем не існує. Все в ваших руках і в голові!

Відкиньте сумні думки і займіться чим завгодно. Не сидіть на самоті і не займайтеся самокопанням. Поставте перед собою будь-яку мету, для початку якусь найменшу, досягнете її, і вам відразу стане легше. Потім ще і ще, а потім непомітно відпустить депресія, і ви наочно побачите, як сильно, насправді, ви потрібні людям.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!