Як його забути?

Як його забути?

Багатьом дівчатам знайома біль втрати і розставання з коханою людиною. На жаль, немає ліків, яке могло б вилікувати від туги, і немає 100% способу як забути хлопця, якого щиро любила всім серцем.



Наше життя так влаштоване, що люди постійно сходяться і розходяться. Вони кидають свої половинки і йдуть назустріч нової долі. Ніхто не застрахований від таких втрат і поворотів долі. Головне - зуміти пережити, і знайти свій спосіб, як забути людину яку любиш. Тому ми хочемо розповісти деякі дієві методи, які допоможуть почати життя з чистого аркуша.

Поради психологів

  • Для початку потрібно прийняти ситуацію такою, яка вона є, і перестати жити минулим. Зробити це складно, але вкрай необхідно. Так, він тебе бросіл- так, його вже не буде поруч-так, це сталося. Але життя на цьому не зупиняється!
  • Обов`язково висловіть свої почуття. Це може бути образа, злість, ненависть або лють. Чи не заштовхуйте ці почуття вглиб. Дайте їм можливість вийти назовні сльозами, кулаками, криком - як завгодно. Можна побити посуд, порвати всі м`які іграшки, спотворити подушку - це допомагає.
  • Зверніться до подруг. Для того вони і потрібні, щоб вислухати і підтримати. Висловіть їм все, що у вас на душі. Якщо немає підходящої подруги - підійде будь-який попутник в метро або хлопець, підсів за ваш столик в кафе. Одного разу може не вистачити - розповідайте до тих пір, поки вам самим не стане від цього нудно.
  • Якщо попередні поради виконані, то в душі настане порожнеча і печаль. Це перша ознака того, що ви прийняли те, що відбувається і відпустили минуле. Можна відкривати двері в щасливе майбутнє. Нове життя чекає.
  • Щоб більше не згадувати про людину, яку загубили - згадайте все хороше що у вас з ним було і подякуйте Богові за те, що вам пощастило пережити ці прекрасні моменти. Тепер ваші відносини закінчилися, але завдяки цій людині ви пізнали радість, щастя, захват і багато прекрасного. Тепер ці спогади потрібно відкласти в старий ящик, щоб згадати про те, що трапилося через багато-багато років як прекрасний етап вашого життя. Подумки подякуйте чоловіка за все хороше, що у вас з ним було, і йдіть далі. У вас своя дорога, а у нього своя.

Особистий досвід



А ось ще відмінні способи як забути одного і додати в своє життя нові фарби. Тисячам, а то і мільйонам дівчат хоч раз в житті доводилося переживати цей критичний момент, тому вони намагалися знайти спосіб, здатний допомогти в нелегкій ситуації.

  • Однією привабливою особі вдалося впоратися з депресією завдяки зусиллям її подруг, які просто не дозволяли їй сидіти вдома і лити сльози в подушку. Під час чергового походу в кіно дівчина зустріла молодого чоловіка, з яким в подальшому і зав`язався новий роман. Ось так і закінчилася хандра за колишнім коханим.
  • Є категорія дівчат, яким добре допомагає відволіктися від проблем в особистому житті старанна робота або навчання. Це відмінний спосіб не тільки забути кохану, але і зробити собі хорошу кар`єру або підтягти позначки в університеті. Таким чином, час буде бігти, а не тягнутися як гума. У вас просто не залишиться часу на якісь неприємності.
  • На одному з форумів дівчина написала, що їй допомагає в подібних ситуаціях шопінг. Причому дуже дорогий і радикальний. Потрібно витратити на нові речі абсолютно всі гроші. Тоді і думок про тугу не залишиться. Цілими днями будеш думати, де взяти гроші на проїзд і як би краще виглядати, щоб в кафе за вас заплатили. Спробуйте, у кого-то це працює.
  • Щоб не сталося, не налягай на алкоголь. Від нього краще ще ні кому не ставало. Один раз можна напитися шампанського і виплакатися подрузі, і на цьому все! Алкоголічки ще нікого не залучали. Стався до любові простіше, як це робили наші бабусі та прабабусі, не склалося - значить не судилося.

Способів як його забути придумано мільйон, але самим надійним, швидше за все, є час. Воно залікує будь-які рани на розбите серце - перевірено поколіннями.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!