» » Як не закохати в себе дівчину?

Як не закохати в себе дівчину?

Як не закохати в себе дівчину?

Як правило, жінка з першого погляду може визначити, подобається їй чоловік чи ні. Це визначає її майбутню поведінку. Якщо ви помітили, що свій інтерес до вас проявляє особа, яку ви хотіли б тримати на відстані, потрібно зіпсувати позитивне враження про себе або ж (якщо ви тільки збираєтесь познайомитися) заздалегідь переконати дівчину в тому, що ви поганий коханець, але хороший друг. Як не закохати в себе дівчину, а також про те, як зберегти дружні відносини, нікого при цьому не образивши і не образивши, ви дізнаєтеся в цій статті.

Заздалегідь попереджаємо, що наведені нижче поради можуть як допомогти, так і привести до прямо протилежного результату. Уважно читайте те, що стосується можливих наслідків.

Дівчата люблять сильних

Це означає, що потрібно здатися слабким. Мова йде не про фізичну силу (хоча вона теж грає далеко не останнє значення), а про впевненість в собі. Тримайте руки в кишенях брюк, сутультесь, зберігайте нерівний тон в голосі і т. Д. Так ви точно віджахнете більшість дівчат.

Можливі наслідки: ви втратите повагу не тільки конкретно цієї дівчини, але і всього свого оточення. Тим не менш, ви зможете зберегти дружні відносини з нею. Також протягом певного періоду часу дівчина в разі серйозної закоханості може взагалі не звертати увагу на всі ці «дрібниці». У цьому випадку потрібно спробувати щось інше.

Приділяйте їй максимум уваги

Весь час будьте поруч, загравати, приставайте з дурними питаннями, постійно робіть подарунки і безоплатні послуги. Думали, що це потрібно робити, щоб сподобатися дівчині? Це помилка. Запам`ятайте наступний факт - чим більше сил і засобів ви вкладаєте в партнера (без віддачі з її / його боку), тим менше вона (він) буде в вас зацікавлена. І справа зовсім не в тому, що ми не цінуємо те, що маємо. Це складно пояснити, тому просто прийміть це як факт. Як приклад можна привести безліч ситуацій з вашої ж власного життя. Згадайте своїх знайомих дівчат і їх закоханості. Отже, по кому ж вони сходили з розуму: по «правильним хлопчикам» з «правильними залицяннями» або за грубими хлопцям, які взагалі не звертали на них уваги? Так ось, найчастіше дівчата «сохнуть» по другому типу чоловіків, хоч і самі не знають, як це пояснити.



Можливі наслідки: якщо у відповідь на ваші залицяння і подарунки дівчина буде відповідати, то справи йдуть погано, далі так діяти не можна, йдемо до наступної ради. Однак найчастіше вона стане сприймати вас як друга. Щоб зрозуміти, чи добилися ви потрібного ефекту, поспілкуйтеся на тему любові. Якщо в один момент вона скаже щось на зразок цього: «Я люблю тебе як брата», то вітаємо. Ви домоглися свого.

Шкідливі звички

Якщо ваша «обраниця» ненавидить шкідливі звички: куріння, тягу до алкоголю, лайливу лексику, потрібно показати в собі саме ці якості. Зворотною стороною такого вашого перетворення можуть стати кардинальні зміни у вашому житті. Раптом ви дійсно пристрастився до цих речей?

А може їй просто потрібні гроші?



Щоб це перевірити, вдаючи бідним. А ще краще жадібним. Якщо в дійсності ви заможна людина, то на вас напевно «полює» натовп легковажних дівчат, які не бажають працювати, але мріють жити заможно.

Можливі наслідки: чутки, чутки і ще раз чутки. Ображена чоловічий жадібністю дівчина розбовкає про вас все найгірше, а ще додасть від себе.

Якщо нічого не допомагає

«Все вирішено, мама, я гей, тато, я гей, можете злитися». Цей варіант можна розглядати в крайньому випадку, коли від постійних знаків уваги вже неможливо сховатися. Скажіть, що ви любите хлопчиків, і чекайте найбільш непередбачуваною реакції. Для правдоподібності можете розповісти історію вашого першого досвіду (тьху, тьху, тьху). А ще попросіть нікому цього не розповідати і чекайте чуток, косих поглядів, жартів. Коли мине час і та сама дівчина заспокоїться, заведіть публічні відносини з іншого, щоб довести зворотне.

Якщо ви дорожите думкою друзів, то заздалегідь можете розповісти суть вашого плану. Робіть це тільки в тому випадку, якщо довіряєте цим людям і на всі сто відсотків упевнені в тому, що вони вас не видадуть, інакше все марно. До речі, якщо у вас є власні ідеї про те, як не закохати в себе дівчину, то поділіться ними в коментарях нижче!

Досвід підказує, що жіноча закоханість набагато сильніше чоловічий. У них, на відміну від чоловіків, навіть є поняття «взяти в оборот». Якщо навіть після проходження всіх порад, описаним в цій статті, дівчина продовжує доглядати за вами і нав`язувати відносини, то може, варто спробувати? У чапель, до речі, саме так все і відбувається. Самець робить все, щоб відігнати самку: кричить, кусає, бьет- а якщо та все це змогла стерпіти, то виходить дуже міцна сім`я. Ми, звичайно, не чаплі, але приклад дуже показовий.

Найголовніша порада: чим більше жінку ми любимо, тим менше подобаємося ми їй. Є, однак, і протилежний типаж дівчат. Вони цінують в чоловікові силу, впевненість, напор- якщо перед вами представниця цього типу жінок, то для її завоювання потрібно буде максимум сил докласти на етапі залицяння. Тобто, щоб її в собі розчарувати, потрібно просто обділяти її увагою.

Сподіваємося, що ця стаття допомогла вам дізнатися, що не закохати в себе дівчину. Будьте уважні, бажаємо удачі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!