Як знайти кохану?

Як знайти кохану?

У будь-якому пошуку, так чи інакше, присутній елемент випадковості. А що стосується пошуків своєї половинки - тут цей фактор може зрости в рази, адже ніколи не знаєш, де, за яких обставин і, головне, кого ти зустрінеш. Проте, хоч любов часто і сліпа, мої рекомендації по тому, як знайти кохану, можуть виявитися вам дуже корисними. Статтю я розділив на дві частини, перша з них присвячена віртуальним пошуків (що поробиш - технології диктують свої умови, і далеко не завжди це погано), а другу - реальним.

Як знайти кохану жінку в інтернеті



Не будемо тут приводити докладні критерії пошуку, набагато важливіше ось що. Подумайте, яку жінку ви хочете зустріти: «тиху домашню» або «світську левицю». Це набагато важливіше зовнішності, так як чисто зовні вам можуть сподобатися і такі жінки, типаж яких вам до цього міг абсолютно не подобатися. Зовнішність важлива для знайомства, жінка повинна бути приємна - це факт. Але ось потім в справу вступають зовсім інші чинники. А саме: манери, характер і ставлення до вас. Тепер про саму «технології», як знайти кохану. Озирніться навколо: у вас маса способів познайомитися, просто більшістю з них ви не користуєтеся. Чим, наприклад, поганий інтернет? Єдине зауваження: розглядайте інтернет як майданчик для знайомства, але не затягуйте віртуальні відносини. Це тим більш важливо, якщо ви живете в одному місті або поблизу них. Кількох днів віртуального знайомства цілком достатньо, щоб перевести його в реальне. В іншому випадку буде накопичуватися велика кількість різних страхів і невірних суджень про жінку. І справа не в тому, обманює вона вас чи ні. Вона може бути з вами кристально чесною, але вас можуть здивувати при зустрічі деякі її манери, а чим більше ви будете спілкуватися віртуально без реальної зустрічі, тим складніше буде подолати усталені стереотипи щодо жінки. Тому - робіть висновки. Якщо ви домосід і проводите добу безперервно в інтернеті, сходіть на зустріч якогось тематичного форуму, адже спільні інтереси - це дуже важливо. Нарешті, прекрасним способом знайомства є так звані «Чатовка», що увійшли в моду на початку 2000-х років. Так називаються зустрічі відвідувачів якогось певного інтернет-чату або кімнати в ньому. Свого часу я частенько бував на таких зустрічах і мені вони дуже подобалися.

Як знайти кохану дівчину



З «реальних» способів можна відзначити зустрічі друзів, колег, походи або поїздки кудись великою компанією. Набагато простіше заводити знайомство, коли ви не одні. Які умови потрібно дотримуватися для того, щоб зустріти свою половинку таким чином? По-перше, бути легким на підйом. Або стати таким. Якщо друг або подруга кличе вас на дружню вечірку, а ви в цей час шукаєте дівчину своєї мрії, нерозумно відмовлятися від такої пропозиції, адже ваша зустріч може відбутися саме там. Не лінуйтеся вибиратися за місто великою компанією, потусити у близького друга на дачі разом з новими знайомими - розширюючи коло знайомств, ви невблаганно наближаєте свою зустріч. Саме знайомство може відбуватися по-різному. Комусь може відразу сподобатися незнайома особа, хтось «дозріває» до другої-третьої зустрічі, а деяким можуть знадобитися тижні і місяці, щоб зрозуміти, що вона - та сама. Тому заспокойтеся і подумайте, а чи немає серед ваших знайомих дівчат або жінок, на яких ви не звертали особливої уваги, але цілком могли б це зробити. Якщо дівчина вам приємна зовні і підходить за характером, чому б не спробувати познайомитися ближче? І наостанок скажу вам одну просту істину, яку чомусь часто забувають в хвилини смутку, але яка від цього не стає менш значущою і дієвою. Що б не відбувалося, одного вашого бажання зустріти кохану цілком достатньо. Саме бажання рано чи пізно приведе вас туди, куди потрібно. Бажання мають властивості збуватися - і чим вони сильніші і значніше, тим більша ймовірність, що бажане відбудеться. Будьте впевнені в цьому, і все у вас вийде.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!