Де знайти любов?

Де знайти любов?

Так цікаво спостерігати, як час змінює стереотипи! Ще зовсім недавно дівчина, щоб не уславитися розпусної, повинна була скромно очікувати, поки на неї зверне увагу той єдиний, з яким їй судилося прожити в любові і злагоді все життя. А багато молодих людей зовсім не мали права вибору - нареченого або наречену їм підбирали батьки. Свою другу половинку шукали на світських раутах або під час прогулянок у парку, на балах або в театрі.

Ну, а де знайти любов сьогодні? Адже бали і раути нині не в моді. І, хоч з`явилося багато найрізноманітніших способів знайомства, а зустріти супутника життя, так щоб по любові, та щоб навіки вічні, також складно в наш емансипований століття, як і сто років тому.

Але, як то кажуть, хоч і складно, і може. Просто, потрібно знати, де шукати любов. Багато роками сидять і чекають, коли ж доля пошле їм принца на білому «Мерседесі» або «нафтову принцесу» з незліченною приданим. Інші ж вважають за краще взяти, та й допомогти долі швидше виконати визначене. Адже, як відомо, під лежачий камінь вода не тече.

Ви, як раз, з таких діяльних натур? Тоді ця стаття саме для вас. Адже вона повідає вам про те, де зустріти любов в сучасному світі. У світі прогресивних технологій і багатомільйонних мегаполісів. У світі, де люди, живучи на одному майданчику, не знають імен своїх сусідів. У світі, де серед кам`яних джунглів загубилася ваша половинка. Шукайте своє щастя, адже воно теж шукає вас ... І коли-небудь ви, обов`язково, зустрінетеся!

В магазині



А чому б і ні? За продуктами адже ходять всі. Скажете, зовсім не романтично? Не біда, надолужите потім. Зате по продуктам, який розміщується в корзині, можна багато чого довідатися про людину. По крайней мере, його сімейний стан і спосіб життя, цілком можливо, при одному лише погляді на покупки, перестануть бути для вас секретом. Та й приводів для знайомства в супермаркеті можна знайти безліч: «Вибачте, а ви не допоможете мені дістати отой батон ковбаси з верхньої полиці?» - Або: «А ви випадково не пробували цей горошок? Чомусь ніяк не наважуся, який вибрати! ». Ну чим не привід для продовження бесіди?

В спортзалі

Повірте, вид спортивного і підтягнутого тіла, будь воно жіночим чи чоловічим, не залишить байдужими представників протилежної статі ні на мить. А це тіло під час тренування, уявляєте, куди може завести очманілі думки спостерігають? Здогадалися, куди? Тоді дійте. Тим більше, спільних тем тут більш ніж достатньо. Починаючи з консультацій і закінчуючи спортивними досягненнями.

А, може, на курсах



Запитайте, на яких ще курсах? Так, не важливо, на яких. Робіть на будь-які: водіння, танців, кулінарії, іноземної мови, підвищення кваліфікації, в кінці кінців. Головне, невимушена атмосфера навчання і загальні теми для спілкування. Не дарма ж ностальгія найчастіше нас відвідує саме по студентських років.

На ковзанці або в більярдній

Знаходження в подібних місцях має на увазі наявність у вас певних навичок. Якщо такі є, то сміливо можете ними скористатися. Тим більше цікавий партнер, чим більше спільних точок дотику з ним знаходиться.

У ресторані, на танцях, в кіно

Напевно, у кожного є історії про цікаві знайомства, зав`язаних саме з проведенням дозвілля. Нерідко ці знайомства потім переростають у щось більше. Так чому б і вам не спробувати зрідка вибиратися в люди?

На роботі

Де шукати любов, як не на роботі. Адже більшу частину свого життя ми проводимо саме там. Але противники службових романів в один голос твердять, що ні до чого хорошого вони не приводять. На противагу їм, існує дуже багато щасливих і дружних сімей, початок яким було покладено саме під час спільної трудової і професійної діяльності.

Ну і, звичайно, в Інтернеті

Сайти знайомств і соціальні мережі надають необмежені можливості для спілкування. І багато хто знайшов своє щастя саме за допомогою Інтернету. Але шахраїв там теж хоч відбавляй. І ніхто не застрахований від обману. Втім, так само, як і при спілкуванні offline. Так що, тут вже як кому пощастить.

Чекайте, сподівайтеся, дійте! .. І ніколи не думайте, що ви в цьому світі самотні! Знайте, десь там, серед мільйонів посмішок ви розглянете саму милу. Серед мільйонів очей ви потонете в самих бездонних. Серед мільйонів рук вас підтримають найніжніші. І саме вірне серце, коли прийде час, буде битися тільки для вас!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!