Як знайти чоловіка?

Як знайти чоловіка?

Самотні жінки, як правило, рано чи пізно, але впадають у відчай. Вони думають, що всі нормальні чоловіки вже зайняті, а деякі - що їх і зовсім не існує на світі. Такий підхід не вірний. Любов потрібно чекати, якщо не приходить, то відправлятися на її пошуки самостійно. Звичайно, непогано було б стати десь на людній площі з табличкою «Потрібен гарний, розумний, багатий, люблячий, ніжний ...», але так, на жаль, в нашому світі не робиться. Так що ж робити? Як знайти чоловіка?

Ідеальний чоловік

Проблема більшості жінок в тому, що вони шукають повністю ідеального чоловіка. Він повинен бути сильним і розумним, але при цьому, вона не повинна виглядати на тлі нього дурною. Він повинен бути головним у відносинах, але при цьому, виконувати будь-яку її забаганку. Він повинен забезпечувати сім`ю, так щоб вона взагалі ні в чому не потребувала, але при цьому, приділяти їй все 24 години на добу. Він повинен бути чарівним, красивим, сексуальним, подобатися подругам, але при цьому, не викликати в ній ревнощів. Він повинен ... Він повинен бути надлюдиною? Мислите більш реально, ну де знайти чоловіка з такою характеристикою?



У неї в свідомості існує чіткий список необхідних якостей молодої людини. Як правило, цей список майже нескінченний. Проблема в тому, що якщо саме такий чоловік їй зустрінеться, то це буде дивом. Чи всі вірять в чудеса?

Звичайно, це не означає, що від своєї мрії слід відмовлятися і зав`язати серйозні стосунки з першим зустрічним. Просто, потрібно трохи урізати запити, відфільтрувати свій список критеріїв. Для початку, вирішите, що для вас найголовніше в чоловікові, а про те, що не так значно, поки забудьте. Чим вище рівень нашого ідеалу, тим менша кількість чоловіків зможуть розглядатися на роль коханої.



У той час, поки ви будете придумувати образ неіснуючого людини, інші жінки будуть не такими прискіпливими при виборі чоловіка. Вони більш поблажливі і тому швидко зменшують кількість вільних для нових відносин молодих людей. Отже, робимо висновок: чим раніше ми відмовимося від такого ідеалізірованія, тим ширше вибір для нас залишиться, і тим швидше ми перестанемо бути самотніми.

Де знайти багатого чоловіка з ідеальними якостями

  • Інтернет. Так, багато хто не вірить про те, що познайомившись в Інтернеті, можна побудувати міцну щасливу сім`ю. Але насправді, в мережі сидить просто величезна кількість чоловіків, логічно, що серед них багато і розумні, і красиві. Крім цього, серед них багато забезпечених. Подумайте самі, якщо він мільйонер, то часу у нього мало. Робота - дім - робота. А вдома що? Інтернет! Так ось, є не одна дівчина, яка знайшла своє щастя саме там, у них все вийшло, то чому не може вийти у вас? Плюс ще в тому, що тут ви можете знайти чоловіків для різних цілей. Якщо (раптом!) Вам заманеться підшукати кандидатуру на один раз (для сексу), то знайти ви її зможете в дуже короткі терміни. Де саме шукати? Звичайно, не слід писати в пошуковику: «Шукаю багатого чоловіка, та щоб любив і на руках носив». Пошукайте на форумах, блогах, в спільнотах, соціальних мережах, щоденниках, чатах. Є відмінні форуми любителів БМВ, велосипедистів, захисників природи і т.д. виберіть, що для вас цікавіше, створіть красиву аватарку зі своєю фотографією і активно беріть участь в житті форуму. Ви однозначно привернете до себе увагу, а одного разу, з`явиться саме той, для кого все і затівалося.
  • Клуби автомобілістів. Якщо у вас є автомобіль, то ви ще більше полегшили собі завдання. Знайомства з допомогою авто в різних варіаціях сьогодні дуже навіть в моді. Якщо ж автомобіля у вас немає, не впадайте у відчай. Це не так важливо. У багатьох містах є спеціальні клуби любителів якихось марок, наприклад, «Mitsubishi club». Пошукайте інформацію про таких клубах в пошуковику. Так ось, в таких клубах зазвичай проводять заходи і зустрічі в барах, ресторанах. Щоб потрапити на зустріч, необов`язково показувати перед входом водійські права або документи на машину. Єдина проблема в тому, що на такій зустрічі майже всі розмови будуть на автомобільну тематику, тому ви можете знайти вихід із ситуації, покликавши якусь подружку-автолюбительку або знайомого. А щоб відчувати себе впевнено, приділіть трохи часу і ознайомтеся з особливостями цієї марки для підтримки бесіди.
  • Фуршети, вечірки посольства, державні свята, виставки. У великих містах є величезна кількість різних організацій, спільнот, клубів. Ось до них на зустрічі потрапити ще легше, так як вони не будуть навіть знати, що ви не є членом їх організації. Chamber of Commerce - організація проводить відкриті зустрічі мінімум раз на місяць. Як знайти багатого чоловіка на таких заходах? На цих зустрічах збираються не тільки звичайні люди, але і топ-менеджери компаній міжнародного рівня і їм подібні. Активність вам доведеться проявляти першими. Прихопіть з собою візитки, формат вечірок даного типу такий, що ви можете підійти і просто запропонувати обмінятися візитками нібито для того, щоб розширити коло ділових знайомств. Переборите свою сором`язливість, спробуйте один раз і зрозумієте, що це не так складно. Зате під кінець вечора у вашій кишені виявиться десяток, а то й більше, контактів серйозних заможних чоловіків. І, напевно, не одного з них ви зацікавите в тому, щоб продовжити розмову в неформальній обстановці.
  • Бізнес-ланчі в фешенебельних ресторанах, лобі-бари в дорогих готелях. Тут, насправді, багато престижних багатих людей. Де знайти чоловіка з достатком, як не в місцях дорогого задоволення. У дорогих готелях зупиняються власники компаній, чиновники, зірки, дипломати, спортсмени. Вони люблять зайти в бар, випити чашечку кави. Часто там проводяться додаткові переговори і бізнес-ланчі. Вам ніхто не заборонить навідатися туди, щоб посидіти і теж випити кави з смачним тістечком. Єдиний недолік такого способу знайомства в тому, що чоловіки думають про роботу і не налаштовані на нові знайомства з представницями слабкої статі. Але вам може пощастити, головне - пробувати.

Де він - чоловік для любові

Деякі жінки думають тільки про те, де знайти чоловіка для справжнього кохання. Вони мріють про романтику, а не про добре набитому гаманці. Хоча, по-моєму, одне іншому не заважає. Так, як знайти чоловіка такий мрійниця? Значно легше, ніж тим, хто мріє про мільйонерів. Для романтиків діють всі ті ж правила, що для бізнесменів. Але є ще додатковий спосіб. Озирніться навколо, можливо серед вашого оточення вже є саме той, хто готовий до кінця життя належати тільки вам? Відкрийте очі, любов часто виявляється зовсім близько.

Якщо ви мрієте про справжню романтику, то напевно, ще й вірите в чудеса? Раз на те пішло, то підключіть свою інтуїцію, можливо, вона вам підкаже, куди саме і коли піти, щоб зустрітися зі своєю любов`ю. Шукайте, адже хто шукає, той завжди знайде. А ми вам бажаємо удачі в пошуках і багатого чоловіка з величезним серцем!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!