Як знайти хлопця?

Як знайти хлопця?

Сьогодні багато дівчат пишаються своєю свободою, розповідаючи всім і кожному, як здорово бути однією. Можна жити, як хочеш, займатися, чим завгодно, гуляти, де заманеться. Може бути, це і так, але якщо це не свобода, а самотність, то що тоді? У наше століття дівчата наступають по всіх фронтах, вони все знають і все вміють. Ось тільки часто буває так, що вони не знають одного - як знайти хлопця.

На жаль, це питання непросте, в підручнику немає параграфа з такою назвою. І багато дівчат страждають, мріючи про молоду людину, добром, красивому і люблячому. Але мріяти, зітхати і чекати біля віконця, коли до тебе приїде принц, - це вже неактуально. Так можна і не дочекатися, перехоплять принца на півдорозі моторніші особи. як і де знайти хлопця - ось найважливіші питання для дівчини.

змінюємося зовні

Отже, починаємо пошук. Відома Едіт Піаф сказала щось таке: якщо хочеш змінити життя, зміни себе. Вона була права. Почни з себе: поміняй зачіску, колір волосся, сходи до візажиста, навчися фарбуватися по-іншому. Зверни увагу на свій гардероб, може бути, пора вилізти зі старих джинсів і змінити зручні кросівки на модні туфлі? Чоловіки люблять доглянутих, але не вульгарних жінок, зі смаком одягнених, що привертають до себе увагу. Підбери собі нові парфуми, солодкі, але не нудотні, м`які, кличуть.



Помінявши імідж, ти сама почнеш відчувати себе по-іншому, будеш подобатися собі. А жінки, які подобаються собі, привертають увагу і загадковим чином подобаються всім чоловікам. У них прокидається мисливський інстинкт побачивши такою принадною «видобутку». А нам тільки це і потрібно.

змінюємося внутрішньо

Крок другий - змінюємося зсередини. Необхідно знайти в собі родзинку, те, що є твоєю особливістю, свою фішку. Нехай ти перечитала тонни книг і дуже розумна, або класно ганяти на сноуборді, або краще за всіх вишиваєш хрестиком і танцюєш танець живота - все, що завгодно. Почни пишатися собою. Підняття самооцінки - важливий крок для вирішення питання про те, як знайти хлопця своєї мрії. Можливо, це і не прямий крок, однак вкрай важливий, так як чоловіки люблять жінок, які знають собі ціну.

Визначаємося з метою



В принципі, у кожної дівчини є свій ідеал. Вона знає, як повинен виглядати хлопець її мрії, яким він повинен бути за характером. Не варто малювати собі повний портрет молодої людини з 20 пунктами ідеальних якостей. Як показує практика, любов - це хімія, ти можеш закохатися далеко не в свій ідеал. Адже всі знають, що любов зла ...

Розширюємо коло пошуку

Не потрібно сидіти вдома, треба ходити на виставки, гуляти з подружками, зустрічатися з колегами по роботі і т.д. Тобто, максимально розширити коло знайомств. Інтернет теж підійде. Спілкуючись з великою кількістю людей, ти підвищуєш ймовірність зустрічі з потрібним саме тобі людиною, так як знайти хлопця простіше, якщо у тебе є великий вибір молодих людей.

Дещо про тактику дій

Отже, тобі сподобався молодий чоловік. Не можна допускати, щоб він пройшов мимо. Необхідна тактика дій.

  • Забудь про сором`язливості. Якщо він не підійшов першим, зроби це сама.
  • Для цього потрібен привід. Кращий привід - це попросити у нього допомоги. Запитай ради, якщо ви зустрілися в магазині. Якщо ви працюєте в сусідніх відділах - зайди до нього з якимось документом і попроси пояснити, що до чого. Якщо ви зустрілися на парковці, попроси допомогти тобі припаркувати машину і так далі. Можливо, в перший раз буде страшнувато, але, як то кажуть, добрий початок.
  • Лестощі - головна зброя дівчини. Всі чоловіки її обожнюють в силу свого величезного зарозумілості. В знак подяки за надану тобі допомогу, не забудь похвалити його, захопитися його розумовими здібностями, умінням класно паркувати автомобіль та інше.
  • Жіноча гра повинна бути тонкою, він повинен подумати, що це він рулить ситуацією. Заведи розмову так, щоб у нього з`явилася можливість призначити тобі побачення. Чи не напирав, будь легка в спілкуванні.
  • Якщо він запропонує тобі обмінятися телефонами або зустрітися, прийми його пропозицію, кілька секунд подумавши.
  • Якщо він не ведеться на твої хитрощі, то відпусти його з миром. Значить, це не твій варіант, і тобі ще треба попрактикуватися. Прийми це знайомство, як практику в спілкуванні з протилежною статтю.

Вирішуючи питання про те, як знайти хорошого хлопця, не варто занадто серйозно підходити до справи, отримуй задоволення від самого процесу пошуку, від цієї гри, від спілкування з різними цікавими людьми, які не зациклюватися на хлопцях занадто сильно. І тоді в один прекрасний момент, сама того не очікуючи, ти неодмінно зустрінеш ЙОГО, будь в цьому впевнена!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!