» » Облишити хлопця?

Облишити хлопця?

Облишити хлопця?

Іноді відносини з хлопцем заходять в глухий кут. В один прекрасний момент виникає відчуття, що вони втратили колишню пристрасть і вже не приносять тієї радості, що була раніше. Мимоволі спадає на думку: Кинути чи хлопця? Або спробувати врятувати відносини?

Кидати і тільки кидати

Для початку давайте поговоримо про те, в яких випадках хлопця точно варто кинути. Наведемо кілька типових прикладів. Якщо ви, читаючи цю частину статті, бачите свою ситуацію, не шкодуючи ні про що кидайте такого "чоловіка".

Б`є - значить любить

Коли в родині, нехай навіть офіційно не оформленої, починається рукоприкладство, потрібно задуматися про те, чи варто далі жити і спілкуватися з цією людиною. Деякі хлопці навіть не чекають «офіційних прав» на свою дівчину, встановлених РАГСом, щоб почати її бити. Любов зла - це факт, але далеко не причина прощати побої. Дуже часто дівчата прикриваються причиною, нав`язаної їх благовірними, мовляв, сама у всьому винна, не те сказала, не те зробила. Повірте, це далеко не привід розпускати руки. Ви можете виправдати ляпас, відпущену раз в пориві пристрасті, але прощати постійні побої не повинні. Більш того, вам неодмінно потрібно кинути таку людину.

Алкоголізм або наркоманія



Проблеми алкоголізму і наркоманії зруйнували жодну сім`ю. Тому, якщо ви ще не зв`язалися з таким горе-чоловіком, то біжіть від нього, світ за очі. Звичайно, «своїх» не кидають в біді, тому дати шанс коханому все ж варто. Нехай це буде перше і останнє попередження, якщо він не «зав`яже» з шкідливою звичкою, то питання про те, чи варто кидати хлопця, відпаде сам собою. Не чекайте, коли у вас почнуть пропадати цінні речі, коли він у п`яному або наркотичному угарі буде лежати на вашому порозі, коли за його борги доведеться відповідати вам. І це не найстрашніше. Адже, якщо ваш хлопець вводить наркотики через вени, то неважко припустити, що разом з отрутою в його кров потрапляють хвороби, якими він може заразити і вас.

У постійному очікуванні

Чекати свого хлопця повинна вміти кожна дівчина. Інше питання, звідки чекати. Справедливості заради треба сказати, що у кожної людини, який коли-небудь потрапив за ґрати повинен бути шанс виправитися і довести суспільству, що своє покарання він поніс. До того ж, причин, за якими хлопець потрапив в місця позбавлення волі, може бути безліч. І не всі з них мають прощення. Але, часом, в`язниця змінює людину зовсім в іншу сторону і на волі він довго не затримується. Зв`язуватися з рецидивістом не варто. Повірте, якщо у вашій голові засіла думка: хочу кинути хлопця, то навряд чи щось зможе вам перешкодити. І в даному випадку причина цілком поважна і виправдана.

Відносини потрібно будувати



Тепер давайте поговоримо про ситуаціях, які не є критичними. Ситуації, при яких відносини ще можна налагодити - не обов`язково кидати свого хлопця в наступних випадках.

Життя з нечупарою

Якщо ваш молодий чоловік постійно розкидає свої, так що там гріха таїти, і ваші речі, то приємного в цьому мало. Знову брудні шкарпетки під диваном, немита чашка забута біля монітора, документи лежать зовсім не в тому порядку, що клали ви. Однак це зовсім не причини кинути хлопця. Необхідно провести виховну бесіду, і проводити її доведеться не раз. Спробуйте провчити його і не «замітати сліди його злочинів», нехай навчиться сам прибирати за собою.

Компанійський хлопець

Прийнято вважати, що якщо у людини багато друзів, то це красить його з кращого боку, адже з поганою людиною навряд чи б стільки людей спілкувалося. Але, коли справа доходить до зустрічей, то тут починається найцікавіше. По-перше, не кожна дівчина витерпить той факт, що її постійно тягнуть на дружні зустрічі, в той час, як вона хотіла просто посидіти в кіно зі своїм хлопцем. По-друге, позиція «моя хата завжди відкритий для друзів» - це правильно, тільки в тому випадку, якщо його друзі теж її дотримуються і не зловживають вашою гостинністю. Проте, це також не привід кидати свого коханого. Поясніть йому, що друзі - це прекрасно, але і ви хочете його уваги, а також поставте умову, що після таких домашніх посиденьок в будинку прибирає він.

Фінанси співають романси

Гроші - це не головне. Правда, легше сказати, ніж прийняти. Коли у подруги кожен день з`являються нові прикраси, а ви в останній раз квіти отримували на 8 березня в позаминулому році, мимоволі починаєш сумніватися в щирості почуттів свого молодого чоловіка. А дуже даремно. Любов виражається не в подарунках, а в ставленні до вас. Є безліч прикладів, коли від дівчат можна почути фразу: Кинула хлопця, тепер шкодую. Любов не купиш. Якщо ваш хлопець не скупий, а у нього просто не вистачає коштів для того, щоб підносити вам дорогі дари, які не женіть його геть.

Якщо кинули вас

Не завжди ми кидаємо хлопців. Трапляється і так, що вони можуть залишити нас. Багато хто може цікавитися: якщо хлопець кинув, як помститися? Запам`ятайте: найкраща помста - це ваше щастя. Розвивайтеся, закохуються, нехай він, дивлячись на вас, пошкодує, що втратив таку красу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!