» » Як відбити хлопця?

Як відбити хлопця?

Доля часто підсовує людині чорно-білі сюрпризи і, часом, грає з нами злий жарт. Ось, наприклад, подобається дівчині хлопець, а він відверто задивляється на її подругу. І, як то кажуть, оком моргнути не встигнеш, подруга вже з ним під ручку всюди ходить і плани на спільне майбутнє будує. А та, інша-то страждає, «сохне» по хлопцю і замишляє підступний, але впевнений план на тему - як відбити хлопця в іншої.

Як відбити хлопця у суперниці

Природно, сам цей вчинок у багатьох, особливо, які постраждали в такій ситуації, викличе масу обурення і навіть негативних емоцій. Як це так?! Хіба можна перешкодити чужому благополуччю і любові? Адже навіть, є приказка російська народна - на чужому нещасті свого щастя не побудуєш. Частинка правди, звичайно, тут є. Ну, а хто сказав, що за свою любов боротися не потрібно? Справжні почуття люблять сміливих і відчайдушних. А, значить, як відбити хлопця у суперниці - мистецтво на заздрість всім оточуючим, стражденним і спраглим любові.

Для початку, так би мовити, війни за справедливість, потрібно стрімко зайнятися своєю зовнішністю. Дівчина повинна пестити і леліяти себе з голови до ніг, а допомагати їй в цьому зможуть всілякі салони краси. Перукарня, манікюр, педикюр, масаж, спа-салон ... Фахівці знають, як з самої звичайної дівчини створити богиню краси. А вже, чоловік зуміє оцінити бездоганну жіночу зовнішність. Любити очима їм ніхто не забороняв.

У гонитві за прекрасною зовнішністю, дівчина не повинна забувати і про своє внутрішньому вигляді. Йдеться про духовність і вихованні культури поведінки. Отже, щоб не потрапити в конфузний ситуацію - «разівается риба рот, а не чути, що співає» - необхідно активно зайнятися самоосвітою і обклавши себе книгами, журналами та інструкціями по психології, негайно навчитися грамотно спілкуватися з протилежною статтю.

Як відбити хлопця у подруги



Отже, як відбити хлопця, щоб він геть забув про свою колишню і дивився відданими очима на ту, яка займе максимальну частину його закоханого серця.

Дівчині потрібно частіше бувати там, де буває сподобалася їй хлопець. Звичайно ж, набридати і постійно миготіти у нього перед очима не варто. Головне, бути завжди на виду і на чеку! Тільки поява дівчини повинно бути бажаним, щоб не дратувати, а привертати увагу хлопця. Якщо хлопець зустрічається з подругою дівчата, то ситуація набагато спрощується, так як можна під приводом зустрічі з нею, заодно побачитися і з ним. Як відбити хлопця у подруги, з якою дружба триватиме з пелюшок? Ось, тут вже мук совісті не уникнути і доведеться серйозно подумати - а, наскільки тобі дорогий цей хлопець? Поспостерігайте за відносинами цих двох, на те, як хлопець ставиться до твоєї подруги, про що вони говорять і, як знаходять спільну мову після сварок. Повірте, що все це легко спроектувати на свої, нібито, майбутні відносини з хлопцем. Чи потрібно вам таке ж відношення з хлопцем, який поки ще не ваш?



Багато хто вважає, що в любовних відносинах, як у спорті - кожен прагнути до своєї особистої перемоги. Ну, а деякі, більш гуманні і високонравственнние, відступають убік і мирно спостерігають, як у цій прарочкі будуть розвиватися відносини. Якщо в кращу сторону, то потрібно пошукати собі іншого чоловіка, а ось, якщо будуть присутні в спілкуванні сварки, суперечки і розставання, то карти вам в руки!

Тут-то і настає наступний етап на шляху до того, як заволодіти хлопцем, чиє увагу поки прикута до кращої подруги. Потрібно просто напросто стати з ним друзями. Легко сказати? Та й зробити не важко, важливо тільки дізнатися все те, що хлопця по-справжньому цікавить, хвилює і, чим він найбільше любить займатися в житті. Кожному чоловікові імпонує, коли ненав`язливо і з живим інтрес розпитують про його захоплення, навчанні, роботі та просто настрої на даний момент.

Як відбити колишнього хлопця

Найважче, коли дівчина зустрічалася з хлопцем, а потім він несподівано пішов до іншої, і найгірше, ця інша - найкраща подруга. Ось це невдача. Їм добре, а дівчині не спиться, що не живеться спокійно. Найчастіше, тільки після розставання розумієш, як був близький тобі той, чи інший чоловік. Що тепер робити, і як відбити колишнього хлопця в іншої дівчини?

Потрібно сісти і спокійно подумати, а чи так потрібно минуле, якщо навколо таке чудове нсатоящее? До речі, з часом люди мало змінюються, тому варто згадати, з яких причин дівчина з колишнім хлопцем розлучилася. Ці причини можуть раптово з`явитися і під час нових зустрічей. Довіритися потрібно часу, воно все розставить на свої місця і, якщо хлопець вирішить, що дівчина йому, як повітря необхідна - він повернеться сам і вже нікуди не піде.

Ну, а взагалі, є таке чудово слово, яке і в наш розважливе час актуально - повага. Так що, перш, ніж відбивати хлопця у суперниці або подруги, яка його любить, варто поставити себе на її місце. Хоча б на хвилиночку. Адже поважати свою гідність, гордість і чужі почуття ще ніхто не забороняв.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!