» » Як відвести хлопця?

Як відвести хлопця?

Як відвести хлопця?

Коли мова заходить про таке сильному і всепоглинаючої почутті, як любов, моральні та етичні норми нерідко відходять на другий план. Страх перед рішучими діями і наполегливий голос совісті, цілком можливо, позбавлять вас шансу на роман довжиною в життя.

Отже, як відвести хлопця? Для цього досить слідувати декільком нехитрим радам, наведеним нижче.

Корисна інформація

В першу чергу, необхідно дізнатися якомога більше не тільки про об`єкт вашої любові, але і про суперницю, а точніше, про її слабкі місця. Ідеальною для цього ситуацією може стати незначна сварка в парі. Коли молода людина відкриється перед вами, розповівши про проблеми в своїх відносинах, ви отримаєте достовірну інформацію про помилки його дівчини, які вам не слід, а також про те, на що слід зробити акценти в своїй поведінці. Побачивши в вас ті якості, яких йому так не вистачає в своїй обраниці, хлопець мимоволі задумається.

Краща подруга

Щоб відвести хлопця, для початку необхідно стати йому близькою людиною, хорошим другом. Якщо коханий розповідає вам про свої захоплення, слухайте з ентузіазмом, постарайтеся підтримати розмову і проявити інтерес до його пристрастям. Якщо молода людина ділиться своїми переживаннями і проблемами в стосунках, підтримайте його, постарайтеся створити якщо не реальне, то хоча б видиме відчуття повного взаєморозуміння. Але ні в якому разі не лайте його супутницю і утримайтеся від злісних коментарів в її сторону. Продемонструйте всі свої найкращі якості, зробивши наголос на тих моментах, в яких його пасія програє.

Ідеальна жінка



У період спокушання необхідно зробити все, щоб ваш коханий зрозумів, що ви - його ідеал. Для цього важливо знайти багато спільного між вами, ну або хоча б створити ілюзію того, що його захоплення та інтереси, а також життєва позиція повністю збігаються з вашими.

Як відвести хлопця у подруги

Хлопця подруги відбити простіше, хоча б тому, що у вас є безцінне джерело всієї необхідної інформації, а саме - ваша суперниця. Уважно слухайте, коли вона говорить про своє молоду людину, адже саме від неї ви довідаєтеся не тільки про те, як краще себе з ним вести, але і про те, що сталася сварка або розлад, а це - ваш шанс.

Почніть активно спілкуватися з хлопцем подруги, наприклад, в соціальних мережах. При першій же їх сварці постарайтеся вийти на зв`язок з коханим, підтримайте його, запропонуйте зустрітися, запросіть прогулятися або нагодуйте його смачним обідом, проявіть всю свою чарівність і чуйність. У пригніченому стані молода людина не зможе встояти перед вашими чарами. Правда, майте на увазі, що новий роман буде коштувати вам дружби, тому ретельно зважте всі "за" і "проти".



Увага, тільки СЬОГОДНІ!