» » Як втратити хлопця?

Як втратити хлопця?

Як втратити хлопця?

Багато дівчат часто задаються питаннями: як знайти хлопця, як його звабити, завоювати, підкорити? Але про те, як втратити хлопця, замислюються самі унікальні з нас. Все ж є і такі, тому давайте поговоримо, як же все-таки позбутися від бойфренда. Поради виявляться зовсім нескладними, адже багато представниць прекрасної статі роблять все, щоб коханий пішов, не замислюючись навіть над цим, так би мовити, з хороших спонукань.

  • Бойкот гоління! Може бути, вам це здасться дивним, але велика кількість дівчат перестає голитися відразу після того, як вирішує, що хлопець і такими їх любить. Деякі просто бояться, що, чим більше будуть голити, тим рясніше волосся почнуть рости. Загалом, не важливі причини такої поведінки, важливо те, що якщо ви хочете позбутися від бойфренда - перестаньте голитися!
  • Чи не мийте голову! Якщо ваш обранець нахабно перестав дарувати вам дорогі подарунки і квіти і ви вирішили терміново позбавлятися від нього, то дуже легкий шлях - перестати мити голову. Можете, звичайно, перестати митися взагалі, але навряд чи ви зможете це витримати. Що ви будете мати в результаті? Почувши запах брудної голови, він подумає: «Ого ... напевно, мені пора». Дослідження довели, що 93, 3% представників сильної статі оцінюють жінку, в першу чергу, по її запаху.
  • Чи не заохочуйте. Нема за що і ні за яких обставин не хваліть свого молодого чоловіка. Тоді втрата хлопця вам забезпечена. Справа в тому, що всі чоловіки потребують заохочення і схвалення і якщо вони цього не отримують, то у них виникає бажання піти пошукати його в іншому місці.
  • Істеричка. Ох, як хлопці не люблять істеричних дівчат! Це вам на руку. Накручуйте себе, підозрюйте його в зраді, говорите про те, що ви йому не потрібні, реагуйте на все зі сльозами. Кожне його слово перекручуйте так, щоб виходило щось дуже страшне. Говоріть, що він вас постійно ображає. Звітує його за кожен вчинок, підвищуйте голос під час спілкування, кричіть на нього навіть без приводу.
  • Заперечуйте свою провину. Твердите йому, що ви завжди праві. Навіть якщо ви зробили жахливу дурість, звинувачуйте його. Звинувачуйте його завжди і в усьому, тоді він сам від вас втече. Якщо ж ви раптом вирішили, що любите його і хочете провести з ним все життя, то пам`ятайте - краще стримати гордість і один раз вибачитися, ніж втратити любов.
  • Чи не вмійте слухати. Весь час перебивайте його, вставляйте свої п`ять копійок. Взагалі не слухайте, що він говорить вам. Будьте на своїй хвилі, нехай думає, що ви ненормальна. Говоріть тільки про своє, про себе кохану, коли він розповідає про себе, дивіться в іншу сторону, потім позіхніть, і, перебивши, продовжуйте плести якусь нісенітницю. Будьте впевнені, незабаром він почне пакувати валізи.
  • Забудьте про пунктуальність. Коли він пропонує вам зустрітися, з`являтися у суді не на 5, 10 або 15 хвилин, а на все півгодини або навіть годину. Вам не доведеться витрачатися на довгі розставання і пояснення, він сам здогадається вас кинути.
  • Нещасна. Говоріть про свої проблеми якомога більше. Скаржтеся на своє життя. Одна дівчина втратила хлопця, завдяки своїм песимістичним схильностям. Вона мала настільки меланхолійний характер, що поруч з нею не утримувався більше ніж на тиждень жоден хлопець. І це не дивлячись на те, що вона дуже приваблива. Так ось, хочете позбутися від нього раз і назавжди, тоді ваші найкращі друзі - печаль, тривога, сльози, скарги, невдоволення і проблеми.


Якщо ви передумаєте і захочете утримати коханого, то використовуйте ці поради, тільки з точністю навпаки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!