Як з ним поговорити?

Як з ним поговорити?

Як правило, в житті кожної жінки періодично виникають ситуації, коли необхідно викликати свого хлопця або чоловіка на серйозну розмову. Однак представники сильної статі відкриті для подібної розмови далеко не завжди, і причиною цього може послужити цілий ряд чинників. Милі пані, давайте разом розберемося, як з ним поговорити, який час вибрати для такої розмови і як піднести своє прохання або бажання, щоб домогтися бажаного результату.

Коли ми одружимося?

Це питання якщо і не звучить з вуст дівчини щопівгодини, то, по крайней мере, постійно крутиться у неї в думках. Причиною цього є те, що слабка стать надає сім`ї та шлюбу велике значення, жінка потребує стабільного союзі. До того ж, багато жінок щиро мріють про сімейні обіди в заміському будинку і чарівних діточок, що бігають в саду.

Однак чоловіки приходять до подібних думок набагато пізніше і менш охоче. Тому ваші постійні розмови на цю тему неминуче приведуть до зворотного ефекту: ваш хлопець стане думати, що ви здійснювали замах на його свободу. Навіть якщо ви шалено хочете заміж за свого хлопця, не говоріть це вголос кожен день, а робіть все, щоб цього хотілося йому самому.

Я хочу дітей!



Ця фраза зазвичай стає продовженням першого пункту. Знову-таки бажання мати дітей більше притаманне жінці, не дарма все ми чули про материнський інстинкт. Але чоловік, будучи головним годувальником у родині, відчуває за неї велику відповідальність. Тому не виключено, що ваш чоловік просто вважає, що поки недостатньо заробляє, щоб планувати поповнення в родині. У даній ситуації, коли ви думаєте, як з ним поговорити про дитину, краще спробувати підбадьорити його і сказати, що фінансові труднощі цілком вирішувані.

Бувають випадки, коли чоловік не наважується на планування дітей чисто з психологічних причин. Можливо, він не готовий морально, часто навіть настільки, що подібна відповідальність вселяє йому панічний страх. Тут необхідно проявити максимальну розуміння, а не грубу наполегливість і тим більше тиск. Поясніть чоловікові, що разом ви обов`язково впораєтеся, і скажіть йому, що він завжди може розраховувати на вашу допомогу.

Ти заробляєш менше, ніж інші



Постійні закиди і порівняння в розмовах - найчастіші жіночі помилки. Коли в хід йдуть одні звинувачення, а логіка міркувань і здоровий глузд йдуть на задній план, чоловік починає просто пропускати ваші слова повз вуха. Він уже напам`ять знає, що "Петя купив другу машину, а він не має навіть однієї". Що ж, якщо ви бажаєте ніколи не мати машини, ви на вірному шляху. Адже подібні висловлювання тільки укорінюють в чоловікові думка, що він невдаха і у нього нічого не виходить. Отже, відпадає бажання до чогось прагнути: все одно нічого не вийде.

Спробуйте замінити таку тактику на протилежну, говорите чоловікові, що він здатний / розумний / талановитий. Ваш чоловік почне вірити у власні сили і, що не менш важливо, буде робити все, щоб ви в ньому, такому чудовому, не розчарувалися. Він буде вам довіряти і ділитися своїми планами, а ви зможете давати йому слушні поради.

Розмовляємо правильно

Жінці важко стримувати свої емоції і пориви, але іноді це просто необхідно, щоб зберегти мир у відносинах. Якщо ваш хлопець або чоловік не в дусі, затівати серйозну розмову майже безглуздо. Краще поговорити з ним про причини його поганого настрою або спробувати відвернути його від похмурих думок.

Також пам`ятайте, що прохання, як правило, набагато ефективніше вимог. Примус до чого-небудь завжди відштовхує людину, ніж спонукає до дії. Які кохають одне одного людям краще взагалі краще не вдаватися до претензій на розмовах.

На завершення слід сказати, що розмова з чоловіком більшість жінок перетворюють в довгий монолог. Будьте готові вислухати і думку вашого хлопця або чоловіка, а також об`єктивно оцінити його позицію в конкретному питанні. В іншому випадку позитивного результату від розмови не буде.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!