» » » Які слова подобаються чоловікам?

Які слова подобаються чоловікам?

Які слова подобаються чоловікам?

«Жінка любить вухами» - це загальновідомий факт. А чоловік вухами обожнює! Всі без винятку чоловіки чекають похвали на свою адресу за будь-яку дрібницю, яку вони роблять для своєї коханої чи своєї родини. Чоловіки взагалі живуть не для себе - вони з властивими їм упертістю і відповідальністю виконують бажання, мрії і невеликі капризи своїх коханих та близьких. Така чоловіча природа.

Як похвалити чоловіка

Теплі слова чоловікові, сказані людьми, чия думка значимо для нього, здатні окрилити його самого і повернутися до оточуючих в 100-кратному розмірі у вигляді виконаних прохань, бажань або навіть мрії. Слова, які подобаються чоловікам в звичайних життєвих ситуаціях, мало чим відрізняються від слів, адресованих жінкам. Головне в похвалі на адресу чоловіка - це виразне простеження подяки в ставленні до нього. Наприклад, фраза, сказана супутницею в певний момент: «Я відчуваю себе, як за кам`яною стіною», не пройде повз вуха адреси. Або такі слова: «Ти робиш мене щасливою», можуть підняти самооцінку чоловіка до небес. А висока чоловіча самооцінка в наш час - це інструмент, який підіймає не тільки настрій, але і добробут. Адже тільки впевнений у собі чоловік здатний досягти життєвих висот.

Які слова подобаються чоловікові в близьких відносинах

Красиві слова про любов чоловікові здатні розпалити в ньому пристрасть, якщо він здатний відчувати музику слів. Але, на жаль, не всім чоловікам дано вміння чути серцем. Чоловіча психологія влаштована так, що вони не можуть зрозуміти, що говорить їм жінка. «Жіноча логіка» за своєю природою передбачає «ходіння навкруги», можливо, з огляду на природній сором`язливості або збентеження. Нескінченні жіночі натяки в розмові, розбавлені недомовленістю і наносний манірністю, дратують чоловіків, не даючи можливості вслухатися в те, що намагається донести до чоловіка його подруга.



Тому в близькому спілкуванні на адресу чоловіка необхідно вживати «брутальні» слова, які можуть підкреслити мужність вашого обранця і його значимість у вашому житті. Використання таких слів, як «сильний», «великий» і «розумний», сподобається будь-якому чоловіку, навіть маленькому хлопчикові. Слова - єдиний, неповторний, неперевершений, красивий, бажаний, довгоочікуваний, милий, дорогий - також не залишаться непочутими вашим чоловіком.

Ласкаві слова для чоловіків

Які ласкаві слова подобаються чоловікам? Це залежить від характеру вашого обранця. І тут треба пам`ятати: чим більше брутальним виглядає чоловік, тим більше зменшувально-пестливих повинні бути слова, звернені до нього. Наприклад, спортсмену з накачаною горою м`язів хочеться почути на свою адресу «кошеня», а «ботаніку» в окулярах більше сподобається «Геракл». В інтимній обстановці чоловікам подобається, коли жінка називає чоловічий статевий орган «членом», але ніколи не сподобається його визначення «дитячими» словами. Слово «єство» додасть якусь поетичність дій в ліжку. А таке порівняння: «Прекрасний, як Аполлон», миттєво відіб`ється на пристрасті вашого партнера.

Секрет слів, звернених до чоловіка

Якщо ви хочете, щоб ваш чоловік слухав вас уважно і ловив кожне ваше слово, то завжди в зверненні до свого обранця вживайте коротке слово «мій» або таке словосполучення «у мене». Наприклад, «Ти у мене прекрасний, як бог» або «Мій Аполлон!» Повірте, такі слова, звернені до чоловіка, не проходять безслідно - він дійсно буде вашим доти, поки ви самі нагадуєте йому про це.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!