» » » Як поважати чоловіка?

Як поважати чоловіка?

Як поважати чоловіка?

Не секрет, що будь-яка жінка мріє знайти особисте щастя, стати дружиною і матір`ю, бути берегинею домашнього затишку. Однак трапляється, що з плином часу, гармонійні відносини в сім`ї руйнуються, і колись дружна, любляча пара перетворюється в два войовничі табори. Після кількох серйозних сварок жінка з гіркотою вигукує: «Чоловік мене не поважає!». Але перш, ніж звинувачувати чоловіка в нешанобливості, варто задуматися: а як же сама жінка проявляє повагу до чоловіка? Або її повагу - тільки слова і нічого більше?

Навіщо поважати чоловіка



Чоловік в сім`ї - захисник і годувальник, і йому необхідно постійно затверджуватися в цій ролі. Йому важливо, щоб дружина визнавала його авторитет і була вдячна, адже він несе відповідальність за сім`ю. Нерідко жінка кидає спроби проявити повагу до чоловіка, якщо з якихось причин впевнена, що він не гідний такого поблажливості. Якщо таке сталося і з вами, варто спробувати перебороти свої почуття і вести себе так, щоб чоловік дійсно відчув себе главою сім`ї, а в вас бачив люблячого, надійного партнера. Тому перестаньте скаржитися і повторювати фразу про те, що чоловік мене не поважає. Замість цього спробуйте власноруч виправити ситуацію.



Прикладіть зовсім небагато зусиль, і натомість ви отримаєте не іздёрганного причіпками чоловіка, а впевненого в собі чоловіка, здатного приймати серйозні рішення. Повірте, ви будете пишатися, навіть якщо зовсім недавно вважали, що це неможливо. Підтримка близької людини здатна творити чудеса!

Як поважати чоловіка: поради

  • Визнайте за чоловіком право бути таким, яким він є. У кожної людини є певна лінія поведінки і звички, які він навряд чи збереться міняти. Докорами за кожну невимитую після їжі тарілку або за безлад на робочому столі, ви не досягнете від чоловіка нічого, крім досади і зіпсованого настрою. Своїми регулярними спробами змінити коханої людини ви змусите його задуматися, чи достатньо він хороший для вас. А, якщо є сумнів в глибині почуттів дружини, то напевно підуть сумнів і в непорушності вашого союзу.
  • Будьте вдячні за допомогу і цінуєте проявлену ініціативу. Деякі жінки сприймають допомогу чоловіка по господарству або в догляді за дитиною як само собою зрозуміле. Однак, чоловік - перш за все добувач, його завдання - забезпечити матеріальний добробут сім`ї. Прописна істина, але про неї частенько забувають. Це не означає, що не можна просити другу половину в тій чи іншій ситуації прийти на виручку. Просто не забувайте сказати «спасибі» за прогулянку з сином або почищену картоплю.
  • Хваліть чоловіка за його успіхи і досягнення. Для чоловіка немає нічого важливішого, ніж підтвердження його лідерства і статусу успішної людини. Кожен чоловік хоче бути визнаним, бачити схвалення його вчинків. Перш за все, йому небайдужа думка близьких людей, тому дайте зрозуміти, що ви пишаєтеся своїм чоловіком. Це вселить у нього впевненість і спонукає до підкорення нових вершин, тоді як байдужість і допитливий аналіз невдач можуть привести до депресії.
  • Цікавтеся його захопленнями. Він пристрасний футбольний уболівальник, а ви морщите ніс побачивши його улюбленої команди? Це прикро і неприємно, не сприймати всерйоз інтереси чоловіки - значить, ставитися зневажливо і до нього самого. Спробуйте дізнатися докладніше про його захоплення, розпитайте про правила спортивної гри, сходіть з коханою на матч або риболовлю. Не обов`язково кричати на арбітра і брати в руки вудку, досить з інтересом стежити за тим, що відбувається і отримувати задоволення хоча б від свіжого повітря. Це приємно здивує чоловіка, він побачить в вас соратника, а не критика.

Ось досить вичерпний список дій, які демонструють, як поважати чоловіка. Створивши сім`ю, що люблять один одного люди несуть відповідальність за її збереження. Якщо дружина не поважає чоловіка, термін такого союзу відведено недовгий. І тому перш ніж звернутися до улюбленого зі словами: «Ти повинен ...», нагадайте собі про свій власний борг - бути опорою і підтримкою, хвалити і захоплюватися, вміти вчасно промовчати і вчасно сказати «спасибі», словом, бути справжньою жінкою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!