» » » Як здивувати чоловіка?

Як здивувати чоловіка?

Як здивувати чоловіка?

Мудра жінка повинна усвідомлювати, що бездіяльність рано чи пізно призведе відношення до життєвої рутини, зробить їх одноманітними і нецікавими. Потрібно визначитися, чи влаштовує вашу пару такий стан справ. Якщо ви хочете підтримувати у відносинах інтерес і романтику, потрібно постаратися. Багато жінок замислюються над тим, як здивувати чоловіка, як зробити чоловікові приємно. Насправді, це не так складно, було б бажання. А люблячої і коханої жінки це повинно приносити задоволення.

приємні несподіванки

Отже, для початку наведемо кілька простих правил. По-перше, робіть сюрпризи для коханого просто так, без приводу. Ефект несподіванки завжди працює безвідмовно. По-друге, необов`язково підносити дорогі подарунки. Часом дрібниці, які мають значення тільки для вас двох, символічні подарунки набагато цінніше, ніж дорогі предмети. Це може бути колаж з вашими фотографіями, диск з улюбленою музикою, в кінці кінців, романтичне повідомлення на мобільний телефон. Про те, як здивувати чоловіка, відео підкажуть більш докладно. Пам`ятайте головне - поки в стосунках є загадка, вони не перетворяться в побутову щоденну рутину. Будьте в міру непередбачуваною, чоловік не повинен вважати вас прочитаною книгою. Не проводьте вихідні одноманітно, якщо ви постійно ходите в кінотеатри, змініть їх на пікнік на свіжому повітрі. Словом, привнесіть якомога більше різноманітності в повсякденне життя. Ще одна порада - проводите іноді час порізно, навіть якщо все прекрасно, маленький відпочинок один від одного ніколи не зашкодить. Якщо відносини дійсно міцні, це тільки розпалить вогонь з новою силою.

Різноманітність в ліжку



Не можна залишати без уваги питання про те, як здивувати чоловіка в ліжку. Секс - невід`ємна частина відносин, поки партнери будуть залучати один одного фізично, відносини будуть перебувати в безпеці. Кожна жінка краще знає, що подобається її чоловікові в сексі, а що ні. Але загальні рекомендації все-таки дати можна. Будьте непередбачуваною. Не бійтеся експериментувати, відкривайте нові пози. Побалуйте коханого новим мереживною білизною, а ще краще, спробуйте рольові ігри. Насправді, здивувати чоловіка в сексі можна просто зміною звичайного поведінки. Наприклад, займіться любов`ю в незвичайному місці. Одним словом, не бійтеся ламати стереотипи.

Романтична вечеря



Щоб урізноманітнити сірі будні і відволіктися від повсякденних турбот, приготуйте романтичну вечерю. Для цього потрібно подумати не тільки про страви, а й про свій зовнішній вигляд. Безумовно, обличчя і тіло повинні бути в порядку. Покладіть волосся, зробіть гарний макіяж. Вечеря повинна бути оригінальним, можна зробити його в незвичайному стилі, наприклад, в східному. Одягніться відповідне і підберіть оригінальне блюдо. Улаштуйтеся на підлозі, з пляшкою вина, щоб надати вечері атмосферу легкості і розслабленості. Прикрасьте кімнату, не забудьте про свічки і різних ароматичних паличках.

Розслабляючий масаж

Прекрасним засобом для різноманітності відносин є масаж, а особливо добре, якщо цей масаж еротичний. Сидіть наодинці, підберіть легку, ненав`язливу музику. Це допоможе розрядити обстановку. Подбайте про те, щоб вас ніхто не турбував і не відволікав, вимкніть телефони. Прийміть разом розслаблюючу ванну. Для масажу влаштуйтеся зручніше, використовуйте ароматичні масла і креми. Почніть з легкої розминки м`язів спини, постарайтеся зробити так, щоб ваш улюблений був максимально розслаблений. Не забувайте впливати на ерогенні зони: торкайтеся до вух і шиї. Не соромтеся відвертих дотиків, словом, будьте розслаблені і не бійтеся імпровізувати. Доставте вашій другій половинці справжнє задоволення.

Дивуйте чоловіка змінами в собі: змініть зачіску, поновіть гардероб, змініть колір волосся або стиль одягу. Чоловіки, як правило, реагують на подібні зміни дуже позитивно. Прислухайтеся до бажань вашого чоловіка, йдіть на компроміси. З такою жінкою чоловікові навряд чи стане нудно. Ваші благополучні відносини - це запорука довгого і щасливого сімейного життя, а також здоров`я і спокій дітей.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!