Як стати дівчиною?

Як стати дівчиною?

Дійсно, цікава тема для розмови. Як стати дівчиною? Сьогодні ми будемо всебічно розбирати всі способи, як стати дівчиною дівчинці, як в дівчину трансформуватися хлопцеві і як вже дорослим жінкам вступати, якщо вони вирішили знову стати дівчатами.

Як стати дівчиною, якщо ти - дівчинка

На перший погляд, все очевидно. У чому різниця між дівчинкою і дівчиною? За великим рахунком, вся різниця в віці, 12 років - дівчинка, 19 - дівчина.

Дівчинці найпростіше стати дівчиною. Все, що потрібно, - це просто підрости, з віком будь-яка дівчинка розвивається і перетворюється в дівчину. А відбувається це наступним чином.

У дівчинки змінюється зовнішність, збільшується зростання тіла, починають змінюватися його риси. У ранньому періоді статевого дозрівання в тілі дівчинки багато незграбних рис, але з часом вони округлюються, тим самим тіло дівчинки поступово перетворюється в тіло дівчини. Фігура стає жіночною і м`якою в обрисах. У період перетворення дівчинки в дівчину починають активно рости молочні залози, з`являється оволосіння під пахвами і лобка. Важливим моментом можна вважати появу першої менструації - щомісячних кров`яних виділень з піхви. Не варто цього лякатися, адже все, що відбувається з тілом дівчинки в період статевого дозрівання природно, це закладено природою.

Ці зміни стають для дівчинки новими, вона вже не зовсім дівчинка, але при цьому не здатна до кінця сприймати себе як повноцінну дівчину. У цей період дівчинці потрібна допомога мами, яка грамотно пояснить своїй доньці, що і чому з нею відбувається, до чого це веде і що потрібно робити. Тому якщо цю статтю читає мама, обов`язково зверніть на це увагу, а якщо дівчинка, то підійди до мами і попроси її розповісти про період статевого дозрівання, вона обов`язково тобі допоможе.



Крім фізичних змін, змінюється і психологія дівчинки. Вона починає цікавитися хлопчиками не тільки як друзями і знайомими, у неї з`являється романтичний настрій, бажання зустрічатися з хлопцем. Дівчинка починає активно цікавитися своїм зовнішнім виглядом і способами щодо його поліпшення. У цьому також допомога мами не буде зайвою.

Ось так дівчинка поступово перетворюється в дівчину, тому не поспішай, в дівчину ти перетворишся з часом і так, як це потрібно.

Як стати дівчиною, якщо ти - хлопець

Досить популярна в наш час зміна статі. Так, багато хлопців хочуть стати дівчатами.



Як хлопцеві стати дівчиною? Якщо ви точно зважилися зробити це, зверніться за допомогою до лікарів-спеціалістів. Існує ряд операцій по перетворенню хлопців в дівчат, операції давно вже стали безпечні і цілком реальні в фінансовому плані. Операції пластичні і численні. Потрібно бути готовим до них як фінансово, так і психологічно, буде потрібно багато часу, щоб перетворитися з хлопця в дівчину.

Ще один варіант - стати трансвеститом. Все, що потрібно, - це навчитися робити макіяж і одягатися, як дівчина. Також непогано навчитися рухатися, як дівчина, - пози, рухи, жести і міміка повинні бути "жіночими". Зробіть макіяж, одягніться, надіньте перуку, і Ви будете дуже схожі на дівчину.

Як знову стати дівчиною

Цим питанням цікавляться жінки, які хочуть відновити свою невинність. Існує два основних способи відновлення дівочої пліви: зшивання її або ж відновлення за рахунок входять в піхву тканин.

У першому випадку операція швидка, але і результат збережеться на 2-2,5 тижні.

Другий варіант складніше і дорожче, але й ефективніше: по суті, тканина дівочої пліви створюється з слизової оболонки входу в піхву. Називається цей метод тришарової Гіменопластика.

Існують протипоказання, але вони не істотні, операція носить пластичний характер. Вам доведеться пройти тест на непереносимість до наркозу, не більше того. Але краще пройти обстеження у гінеколога і принести його результати безпосередньо в клініку, в якій ви плануєте відновлювати свою непорочність - хіба мало що, зі здоров`ям краще не жартувати, можливо, вам просто не можна робити такі операції.

Тепер ми знаємо всі шляхи, як стати дівчиною.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!