» » » Якою має бути дівчинка?

Якою має бути дівчинка?

Якою має бути дівчинка?

Так склалося, що існують певні норми пристойності для дівчат. Саме від жіночої статі вимагають гарного зовнішнього вигляду, охайності і пристойної поведінки. Виховання починається з дитинства, батьки навчають всьому свою дочку. У цій статті ми розповімо про те, якою має бути дівчинка.

Краса і гігієна дівчинки

Існує думка, що краса не головне. Можливо це так. Але всі дівчатка мають природною красою, яку деколи треба підкреслити. Краса - це, в першу чергу, здоров`я. Щоб виглядати приємно, досить дотримуватися кількох правил.

  • Норми гігієни. Чистити зуби, приймати душ раз в день, мити голову, стежити за нігтями. Це те, чого дівчинку потрібно привчати ще в дошкільному віці. Коли дівчинка стане ученицею, то буде проводити більшу частину дня в школі, вона буде надана сама собі. У цей період дівчинка повинна навчитися стежити за своїм одягом. Охайність створює приємний зовнішній вигляд. Чистота і гігієна - запорука краси і здоров`я.
  • Правильна хода дуже важлива. Тільки уявіть, як серед натовпу йде дівчинка з правильною поставою і усмішкою на обличчі! Дівчинка ніколи не повинна горбиться. Хода повинна бути плавною і жіночною.
  • Слід окремо розглянути догляд за обличчям. У підлітковому віці обличчя дівчинки може стати проблемою: можуть з`являтися прищики, чорні точки. Це пов`язано з гормональними змінами в організмі. Уже з 11-12 років дівчинка повинна ретельно очищати шкіру обличчя і використовувати дитячі креми.
  • Косметика. Дівчинка в підлітковому віці не повинна переборщувати з косметикою. Взагалі не рекомендується користуватися декоративною косметикою хоча б до старшого підліткового віку. Яскравий макіяж на дівчаток-підлітків виглядає вульгарно.

поведінка дівчинки

Тепер розповімо про те, як повинна вести себе дівчинка вдома і в суспільстві. Звичайно, неприпустимо, щоб дівчинка використала в мові лайливі слова і мати. Жінки завжди повинні бути більш люб`язними, добрими і правильними. Потрібно працювати над промовою. Дуже добре, якщо дівчинка з дитинства буде багато читати.



Напевно, головною якістю дівчат є скромність. Навіть є таке прислів`я: «Скромність прикрашає людину». У дівчинки не повинно бути шкідливих звичок. Дівчинка також не повинна бути вульгарною. Потрібно вміти спілкуватися так, щоб з дівчинкою було приємно розмовляти, щоб спілкування з нею було в радість і не викликало відразливих емоцій. Дівчинка повинна бути жіночною. Також дівчинку потрібно вчити готувати, шити, виконувати роботу по дому. З давніх-давен склалося, що чоловіки заробляють гроші, а дівчата виховують дітей і займаються господарством. Щоб з вашої дочки вийшла гарна дружина і господиня, дівчинку потрібно з дитинства всього цього навчати.

Всі люди повинні дотримуватися правила і норми поведінки. Що стосується дівчаток, то до них приліпилося таке поняття як порядність. Саме порядну і добру дівчинку хочуть бачити своєю дружиною, подругою. Дівчинка повинна себе поважати і любити. Вже з малого віку дівчинка повинна розуміти, хто вона є, і знати собі ціну. Дівчинку потрібно виховувати в любові і турботі, щоб ця турбота перейшла в сім`ю, яку вона створить.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!