» » » Як одягнути дівчинку?

Як одягнути дівчинку?

Як одягнути дівчинку?

Дуже важливим, у вихованні дитини, а особливо дівчатка, є естетичний момент. Смак в одязі формується з дитинства, також як схильність до певного стилю, незважаючи на те, що вибір роблять батьки. У даній статті ми поговоримо про те, як одягнути дівчинку різного віку.

Як вибирати одяг

Головним при виборі одягу для дівчинки повинно бути якість і комфортність. Вона повинна бути без грубих швів і ретельно оброблена по краю, щоб після кількох прань не довелося ремонтувати або зовсім викинути річ. Багато мам вважають, що дівчинку в колясці на вулиці повинно бути видно відразу, і набувають яскравого неякісний одяг на шкоду відчуттям дитини. Не всі наряди вимагають інтенсивності в забарвленні, головне, щоб вони були виготовлені з натуральних дихаючих матеріалів.

Підростаючи, дівчинку треба привчати до самостійного вибору свого туалету, вміло її направляючи. Звичайно, маленьку принцесу дуже сподобаються жовті колготки, червоненька спідничка і салатова блузка. Але не можна допустити того, щоб вона одягла все це відразу, пояснюючи дочки і аргументуючи. Раз у раз це буде запам`ятовуватися нею і згодом принесе свої плоди. А коли ми бачимо, що йде дівчинка, одягнена в рожеве, з голови до ніг, тоді з`являється думка про відсутність смаку саме у батьків.

Одяг для дитячого садка



Дитячий сад - це основне місце для маленької дитини. Там діти знаходяться без тат і мам дуже тривалий час. Тому маминої завданням є передбачити всі можливі ситуації, які можуть там статися з малятком, і забезпечити її комфортною одягом. До цього вибору треба підійти відповідально, тому що все надягнуте на дитину має забезпечити легке переодягання, а їх може бути кілька - фізкультурний заняття, прогулянка, сон, різні непередбачені обставини. До того ж переодягтися дівчинка повинна зуміти не тільки за допомогою вихователя, а й самостійно. Тому гарна сукня із зав`язками на спині краще залишити для походу в гості з батьками, а в сад вибрати трикотажне платтячко з вирізом або простий застібкою спереду. Коли маленькі дівчинки одягнені, красиві речі на них повинні бути і зручними. А це забезпечує наступний набір одягу:

  • футболка або маєчка
  • джемпер або водолазка - з трикотажу або бавовни
  • спідничка на гумці або сарафан без ґудзиків
  • колготки - склад 100% х / б або min 50% х / б.


Основні речі в цьому комплексі дозволять швидко одягати маленьких дівчаток в саду, а також чергувати і взаємно заміняти один одного. До того ж в кабінці у будь-якої дитини повинна знаходитися і змінна річ, на випадок непередбаченої ситуації, тобто запасна маєчка і спідничка. Дівчатка старших груп можуть самостійно надіти плаття, тому його можна поміняти з спідницею або сарафаном.

Взуття для саду

Найоптимальнішим варіантом будуть тапочки, шкіряні або матерчаті, з обов`язковим задником, тому що шльопанці незручні і травмонебезпечні. Такі тапочки можна швидко зняти або надіти, переобуваясь, наприклад, на фізкультурний заняття в чешки. А також вони не вимагають обов`язкової присутності носка або гольфу, коли малятку потрібно сходити в туалет, вже роздягнувшись на денний сон. Дівчаткам 5-6 років прекрасно підійдуть сандалики або туфельки з застібками, які будуть для них і заняттям на розвиток моторики пальців.

Одяг для свята і прогулянки

Проведення свята обов`язково в дитячому садку, тому питання, як красиво одягнути дівчинку, стане невідворотним обставиною для батьків. Вибирати наряд треба з огляду на вік дитини. У молодших групах сукня має бути коротше, ніж у старших, щоб не ускладнювати проведення танцю і рухливих ігор. Одяг та взуття для прогулянки повинні бути максимально комфортні і прості у використанні. Краще уникати зав`язок, шнурків і застібок. Оптимальний варіант - липа або блискавка. Це відноситься і до головних уборів, і до верхнього одягу, і до взуття. А шарф, в холодну пору року, прекрасно замінить манишка, яка одягається через голову.

Одяг для школи

Коли дівчинка піде в школу, головним має стати не те, як модно одягнути дівчинку, а то, як гідно і стильно вона буде виглядати. Найкращим виходом, при відсутності шкільної форми, стане класичне поєднання білого верху і темного низу. Це не тільки буде виглядати модно, а й налаштує дівчинку на робочий лад.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!