» » » Що цікаво дівчаткам?

Що цікаво дівчаткам?

Що цікаво дівчаткам?

У кожної людини є свої інтереси, заняття і захоплення. Незважаючи на велику різноманітність всього цього, можна виділити загальні інтереси, характерні для тих чи інших людей. Сьогодні поговоримо про те, що цікаво дівчаткам, чим вони захоплюються.

Що цікаво дівчаткам: дитинство

Спочатку поговоримо про захоплення маленьких дівчаток. Багато дівчаток в дитинстві мріють бути принцесами, жити в замку і бути одружена з принцом. Такі дівчатка дуже люблять добрі казки про любов, чарівників, королів та королев і т. Д. Ці казки зазвичай читають на ніч мами, але і самі дівчатка не проти почитати їх самостійно, особливо якщо книжки з казками яскраві, барвисті і в них багато картинок . Крім казок, дівчатка люблять читати захоплюючі історії і романи для дівчаток, а також дівчачі глянцеві журнали.

Ще дівчаткам цікаві мультфільми, а останнім часом їх так багато, що тільки встигай дивитися. Дивитися мультик куди цікавіше, коли поруч є смачна шоколадка або цукерка. Солодощі - ось що ще люблять маленькі дівчинки!

Як всім маленьких дітей, дівчаткам цікаві ігри. Дівчата грають з різними ляльками, а також в різні комп`ютерні ігри, придумані спеціально для них.



Похвальне захоплення багатьох дівчаток - це творчість і рукоділля. Дівчатка майструють фенечки, шиють одяг для лялечок, в`яжуть цікаві підробки, захоплюються орігамі і т. Д.

Також дівчаткам цікаво возитися з домашніми тваринами. Заведіть цуценя або кошеня, і Ви побачите, скільки радості це доставить маленьку дівчинку!

Що цікаво дівчаткам: підлітковий вік



Дівчинка-підліток у цьому віці чітко усвідомлює, що вона - дівчина, у неї складається чітке розуміння приналежності до жіночої статі. Юна дівчина починає думати про кохання, їй хочеться романтики і відносин з хлопцем, тому вона починає активно цікавитися знайомими хлопчиками, хоча може і не показувати цього. Найчастіше дівчинка обговорює свої любовні проблеми з кращою подружкою, з нею ж радиться, у неї з`являються секрети. У цей час дівчинці цікаві хлопці, подружки, тусовки, відносини і спілкування.

Сучасним дівчатам-підліткам подобається проводити час в соціальних мережах. Там вони переписуються з друзями, додають свої фотографії, обговорюють щось або когось, працюють над створенням своїх профілів.

Також дівчинку-підлітка починає активно цікавити свій зовнішній вигляд. Знаходячи в зовнішності недоліки (а так буває дуже часто), дівчинка починає думати про те, як їх приховати, у неї можуть навіть розвинутися комплекси з приводу свого виду. В такий момент дівчинці потрібен хороший і дорослий погляд з боку, тому допомога мами або старшої сестри буде як не можна до речі. Потрібно пояснити дівчинці, які зміни з нею відбуваються, і допомогти пережити цей нелегкий період. Дівчинка дуже активно починає піклуватися про зовнішній вигляд - ретельно підбирає одяг, починає думати про декоративну косметику, намагається змінити зачіску. Якщо Ви мама або сестра, допоможіть їй в цьому.

Дівчинка-підліток любить дивитися кіно (частіше молодіжне), читати журнали і книги, слухати улюблену музику.

Чим захопити дівчинку?

Ми обговорили, чим цікаво дівчаткам в залежності від їх віку. А тепер кілька порад про те, чим захопити дівчинку, щоб виховати з неї гарну і розумну дівчину.

  1. Намагайтеся прищепити інтерес до читання з раннього віку. У дитинстві підбирайте такі книги, щоб вони були і красивими, і цікавими по сюжету. Для дівчинки-підлітка потрібно вибирати літературу, відповідну віком та інтересами. Нехай це будуть книги про підліткового кохання, про дружбу, про цікаві дівчаток-підлітків. Пропонуйте, але не нав`язуйте. Постарайтеся захистити дівчинку від низькопробних романів і дешевих детективів, краще відразу прищеплювати смак до якісної літературі.
  2. З дитинства дівчинку корисно підключати до роботи по дому. Так вона не тільки буде допомагати і виросте господарської, а й навчиться бути самостійною в побуті, що неодмінно стане в нагоді їй в майбутньому.
  3. Прищепити смак до хорошого кіно, якісній музиці. Водите дівчинку в музеї, театри, на виставки. Не дозволяйте, щоб вона весь свій вільний час просиджувала в Інтернеті.
  4. Дорослу дівчинку привчите до спорту. Це не обов`язково має бути щось професійне, досить привчити дівчинку бігати або ходити в тренажерний зал. В здоровому тілі здоровий дух!
  5. Наступний текст для мам, у яких дочки. Дуже важливо правильне спілкування дівчинки і матері. Правильне спілкування полягає в тому, що мати намагається зрозуміти дочка, її слова, думки і бажання, допомагає розбиратися в проблемах, причому не зверхньо, а нарівні, як подружка, тільки більш досвідчена. Не треба засуджувати дитину, наказувати йому. Краща тактика - це м`яко з`ясувати причини проблем дівчинки, розповісти їй, як це виглядає з боку, запропонувати шляхи вирішення, а вона сама буде вибирати, як їй в підсумку вступити. Встановіть довірчі відносини з дочкою, нехай спілкування з Вами їй буде цікаво. Коли дівчинка вступить в підлітковий період, Вам потрібно буде обговорювати з нею її любовні проблеми, питання про шкідливі звички, секс і т. Д. Нехай краще вона дізнається правду від Вас, постарайтеся вкласти в її розум вірні уявлення про життя.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!