Як запланувати стать?

Як запланувати стать?

Здається, природа в питаннях вибору статі для майбутнього малюка абсолютно непохитна. Як би сильно не бажали батьки привести на світ саме сина або обов`язково дочка, остаточне слово все одно за невідомими вищими силами. Проте, наука давно задалася питанням, як запланувати майбутній стать дитини, а великі уми зробили цілий ряд відкриттів на цю тему. Ними-то і захоплюються сьогодні майбутні батьки в надії обдурити матінку-природу. Про те, що ж це за методи, читайте далі в статті.

Нова кров

Вважається, що у жінок кров оновлюється кожні 3 роки, а у чоловіків - кожні 4. При цьому якщо людина пережила серйозну операцію або крововтрату, то відлік часу піде саме від дати цієї події. Вік або період від останньої втрати крові ділиться у представників чоловічої статі на 4, а у жіночого - на 3. Якщо у матері резус-негативна кров, то все навпаки - в знаменнику у чоловіків буде 3, у жінок - 4. Той, чий залишок при розподілі більше - мамин або татів - має більш «молоду» кров, і здатний передати свою стать дитини.

слово науці

Цей метод не отримав наукового обгрунтування. Адже наукою давно доведено: стать майбутньої дитини цілком і повністю залежить від чоловіка. Справа в тому, що чоловічі і жіночі статеві клітини містять половинний набір генматеріала - хромосом. В одному сперматозоїді і яйцеклітини знаходиться по 23 хромосоми. Коли клітини зливаються, формується індивідуальний генотип майбутнього людини - 46 ХХ (для дівчинки) або 46 ХY (для хлопчика). У жінки яйцеклітини містять тільки одну Х-хромосому, а сперматозоїди чоловіків зустрічаються двох типів: з Y-хромосомою і з Х-хромосомою. При заплідненні яйцеклітини першої (Y) хромосомою народиться хлопчик, другий (Х) - дівчинка. Так що, мучити жінку народними і ненародних способами - підраховувати вік перед зачаттям, садити на якусь дієту, звіряти дату і місяць народження - абсолютно безглуздо.

Як запланувати стать по терміну овуляції



Х- і Y-сперматозоїди різні. Перша більше за розміром і витривалішими. Другі, навпаки, легше і більш рухливими, але менш стійкі. Запліднити яйцеклітину можна після виходу її з яєчника (овуляції). Якщо секс був до овуляції, вірогідність народження дівчинки вище: в жіночих статевих шляхах залишилися тільки витривалі Х-сперматозоїди, які дочекаються яйцеклітину. Якщо ж статевий акт відбувся в день овуляції, зростає ймовірність появи на світ хлопчика: рухливі Y-сперматозоїди випередять "Х-товаришів".

Частота сексу і стать дитини

Чи можна запланувати стать дитини завдяки частому сексу? При високій статевій активності (мова йде про щоденні статевих актах або секс через день) частіше народжуються хлопчики. Вважається, що Y-сперматозоїди в цьому випадку набагато швидше досягнуть мети. Відповідно, чим нижче статева активність, тим більше шансів для народження дівчинки - роботу по її зачаття переймають живучі протягом 4-5 днів Х-сперматозоїди. Ефективність цього методу доведена в 80% випадків. Головне, вгадати з овуляцією.

розподіл сперматозоїдів

Як запланувати стать дитини, розділивши X і Y-сперматозоїди? Цю процедуру проробляють фахівці в центрах з планування сім`ї. Сперматозоїди спочатку фарбують спеціальними барвниками, а потім в електричному полі поділяють за допомогою лазерної технології. Запліднення яйцеклітини виробляють в пробірці необхідним сперматозоїдом, отримують ембріон необхідної статі, а потім вводять його в матку. Але навіть цей, цілком і повністю обгрунтований метод, не дає 100% гарантію.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!