Як зачати дівчинку?

Перш, ніж почати розмову про те, як зачати дівчинку. Автор статті і сайт не несуть ніякої відповідальності за Ваше здоров`я і вірогідність зачаття дитини, потрібного Вам статі. Ми лише даємо відомі рекомендації і описуємо механізм зачаття. Приймати ці відомості чи ні, слідувати зазначеним рекомендаціям чи ні - це Ваш вибір.

Якщо у Вас спостерігаються якісь проблеми із зачаттям взагалі, то краще звернутися до лікаря. Крім того, слід проконсультуватися з лікарем і з приводу будь-яких заходів, що вживаються, які можуть тим чи іншим чином вплинути на Ваше здоров`я (зокрема мова про зміну мікрофлори піхви, про що далі).

Стать майбутньої дитини: що впливає

Не вірте всьому словами про те, що треба постояти на голові, їсти солодке, погладити по голові дівчинку перед зачаттям і т.п. На стать майбутньої дитини це ніяк не вплине.

Власне стать визначається вже тоді, коли відбувається зачаття, тоді, коли сперматозоїд досягає яйцеклітини. А залежить це від типу сперматозоїда. Так, саме сперма чоловіка, грубо кажучи, визначає стать. Що це означає? Давайте розбиратися.

Звичайно, роль жінки, безсумнівно, теж важлива.

Справа в тому, що яйцеклітина жінки має тільки один тип - Х (ікс). Сперматозоїди ж діляться на два види: Х і У (ікс і ИГРИК).

Так, один з сперматозоїдів досягає яйцеклітини і визначає стать майбутньої дитини: якщо це поєднання ХХ (яйцеклітина і Х-сперматозоїд) - значить буде дівчинка-якщо поєднання ХУ - відбулося зачаття хлопчика.

Здається, що нічого вже не зробити. Однак немає. Вплинути на сперматозоїди теж можна. Для цього розглянемо їх більш детально.

Зачати дівчинку: властивості сперматозоїдів

Х-сперматозоїди (що визначають зачаття дівчинки). У спермі їх в цілому менше, ніж У-сперматозоідов- вони володіють меншою швидкістю руху, але більшою силою і тривалістю життя.



У-сперматозоїди (що визначають зачаття хлопчика). Їх більше, вони більш рухливі, ніж Х-сперматозоїди, проте вони менше живуть і більш тендітні.

Отже, гра ця включає 3-х героїв:

  1. яйцеклітина-Х;
  2. сперматозоїд-Х;
  3. сперматозоїд-У.

Висновок: як зачати дівчинку 100%? Забезпечити всі необхідні умови, щоб яйцеклітини досягли саме Х-сперматозоїди.

Орієнтуємося на властивості сперматозоїдів. В цілому суть така:

  • кількість сперми треба знизити;
  • змінити мікрофлору піхви (кислотне середовище сприяє народженню дівчинки, про це нижче);
  • час до овуляції має бути максимально можливим для зачаття (щоб У-сперматозоїди загинули, а Х - встигли досягти яйцеклітини вчасно).


Тобто важливо знати день овуляції. Щоб знати, як зачати дівчинку по овуляції, треба скористатися методом вимірювання базальної температури. Детальніше про це Ви можете дізнатися в інтернеті, інформації, благо, на цю тему багато. Принцип в двох словах: перед овуляцією температура знижується кілька днів, а потім спостерігається стрибок (на 0,5 градуса) - цей день і буде днем овуляції. Складайте графік, вимірюючи температуру протягом декількох місяців, щоб знати, коли буде день овуляції.

Тепер принцип, як зачати дівчинку, календар овуляції Вам в цьому допоможе.

Принцип зачаття дівчинки

  1. За кілька днів до овуляції і перед нею займайтеся сексом (незахищеним, звичайно). Хлопчачі сперматозоїди не дотягнуть до дати овуляції.
  2. У день самої овуляції і на наступний день починайте оберігатися або взагалі припиніть заняття сексом- утримайтеся ще і 2 дні після овуляції. Інакше X-сперматозоїди будуть випереджаючи У-сперматозоїдами.
  3. Краща поза - лицем до лиця.
  4. Бажано уникати оргазму жінці, так як під час оргазму виділяється речовина, випалювати Х- сперматозоїди. Обійдіть без прелюдій і перезбудження.
  • Як вже говорилося, кислотне середовище підвищує ймовірність народження дівчинки. Для цього треба робити оцтове спринцювання безпосередньо перед сексом: у свіжій кип`яченої (і, звичайно, остигнула) воді в обсязі 1 літра розвести 2 столові ложки оцту. Посудина повинна бути стерильним. Склад використовується відразу, не пізніше, ніж через 2 години після його приготування.
  • Є ще один метод, однак його науковість залишає сумніву. Але, в сукупності з іншими методами, для психологічного настрою можна орієнтувати на продукти харчування. Вважається, що для народження дівчинки необхідно вживати продукти багаті магнієм і кальцієм: сир, сир, молоко, горіхи, каші.

Як зачати дівчинку: таблиця

Для даного методу планування статі дитини, треба знати місяць народження чоловіка і жінки, а перетин визначить число пари. Таблицю можна подивитися наприклад тут: таблиця №1.

Визначивши число пари, дивіться наступну схему: таблиця №2.

Цифра пари виглядає зверху. Чим більше іксів, тим вище ймовірність народження дитини тієї чи іншої статі. Ваше завдання знайти максимально сприятливий місяць для дівчинки (якщо ви бажаєте дівчинку).

Приклад: жінка народилася в січні, чоловік - в травні. Їх число 9. Значить ймовірність народження дівчинки максимальна, якщо зачаття проводити в травні. Пам`ятайте про календар овуляції.

Календар зачаття

Є ще один спосіб. Існує спеціальний календар зачаття. Його можна подивитися тут: таблиця №3.

Все просто: жінка дивиться свій вік (по вертикалі) і місяць зачаття (по горизонталі) - перетин покаже М - ймовірність народження хлопчика, або Д - народження дівчинки. Плануйте місяць зачаття по цій таблиці.

Як зачати дівчинку по крові

Відомо, що кров людини оновлюється. У жінок це відбувається кожні 4 роки, у чоловіків - кожні 3 роки. Принцип: чия кров на момент зачаття молодше, той батько і визначає стать (мамина - дівчинка, татова - хлопчик).

Тепер технологія планування статі по крові:

Ділимо вік мами на 4 (пам`ятаємо, кожні 4 роки оновлюється кров жінок). До залишку додаємо кількість повних місяців від останнього дня народження мами до місяця зачаття. Приклад: мамі 24, ділимо на 4, одержуємо 6,5. Залишок 5. День народження мами, припустимо в листопаді, а зачаття відбулося в березні. Від листопада по березень 5 месяцев повних. 5 (залишок) + 5 (к-ть місяців від місяця народження до місяця зачаття) = 10. Вік крові мами. Запам`ятали.

Визначаємо вік тата тим же принципом. Приклад: татові 25. Ділимо на 3 (оновлення крові). 25: 3 = 8,3 (залишок 3). Місяць народження - серпень. Від серпня до березня (місяць зачаття) 8 місяців. До залишку додаємо 8. 3 + 8 = 11.

Висновок: Мамин вік крові 10, татів - 11. Мамина кров молодша, значить вона визначає стать - буде дівчинка.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!