» » » Де каструвати кота?

Де каструвати кота?

Де каструвати кота?

Якщо ваш кіт кричить вранці і постійно мітить квартиру, єдиним дієвим засобом є кастрація. Залишається тільки вирішити, де краще каструвати кота.

Відразу треба визначитися, де буде проводитися операція - в клініці чи вдома.

Багато ветклініки пропонують каструвати тварину вдома у його власника. Однак незважаючи на зручність для господарів, цей варіант не найкращий для кота. Хоча операція по стерилізації кота нескладна і досить легко переноситься твариною, операція проводиться під наркозом і є ймовірність того, що у тварини виникнуть проблеми при операції і буде потрібно устаткування або медикаменти, яких може не виявитися під рукою при виїзної операції. Крім того, при операції в домашніх умовах неможливо забезпечити такі ж санітарні умови, як і в ветклініці. Тому проведення операції будинку можна рекомендувати тільки для дуже молодих і зовсім здорових тварин. Але певний ризик є і в цьому випадку.

Вибираючи, де каструвати кота, найкраще вибрати гарну ветклініки. Перед тим як довірити ветеринара свою тварину, слід дізнатися відгуки людей, чиїм вихованцям вже робили в цій клініці таку операцію. Причому, операцію, слід робити не просто в клініці, а у добре зарекомендував себе досвідченого ветеринара.

Пам`ятайте, тільки правильний вибір місця, де можна каструвати кота, гарантує швидке відновлення вашого вихованця після операції і його подальше здоров`я.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!