» » » Як зменшити статеві губи?

Як зменшити статеві губи?

У кожної жінки є індивідуальні особливості будови статевих органів. Але не всі цим задоволені. Приблизно у 30% жінок великі статеві губи не прикривають малі, які виступають назовні. Деякі жінки сильно комплексують з цього приводу. Вони звертаються до фахівців з питанням: як зменшити статеві губи?

Пластичні хірурги проводять операції по зменшенню і великих, і малих статевих губ. Але чи варто це робити? Адже багатьом чоловікам, навпаки, подобаються, жінки з виступаючими статевими губами.

Показання до операції

Показаннями до операції по зменшенню статевих губ є:

  • значна їх деформація після пологів
  • істотні комплекси пацієнток
  • дискомфорт під час статевого акту
  • старіння, значне провисання статевих губ після різкого схуднення і травм.

Деякі запитують: як зменшити статеві губи без операції? Навряд чи це можливо. Зменшення статевих губ може проводитися за допомогою скальпеля, радіоножа або лазера. Великі статеві губи зменшують за допомогою ліпосакції.

Як зменшити малі статеві губи? Така операція проводиться під місцевим або загальним наркозом. Триває вона не більше однієї години.

Підготовка до операції

Підготовка до операції полягає у виконанні ряду процедур:

  1. визначитися з датою проведення операції;
  2. здати загальний аналіз крові та сечі;
  3. виконати аналіз крові на гепатит, ВІЛ, RW;
  4. за 12 годин до оперативного втручання не пити і не їсти;
  5. ввечері напередодні і вранці потрібно зробити очисну клізму;
  6. волосся на статевих органах слід збрити.

При виконанні операції по зменшенню малих статевих губ проводиться висічення тканин. Розрізи можуть бути Y, Z, V, - образними, лінійними, множинними або поодинокими. Після операції вводиться сильне знеболююче.

Відновлювальний період триває 10 днів. Після операції слід ретельно дотримуватися гігієни статевих органів. Від статевих контактом варто утриматися 3 тижні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!